Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Soul Serenade & Friends (Concerte - Clubul Taranului Roman, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Preț bilet: 15 lei

Bilete disponibile pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

------

Sambata, 18 noiembrie, ora 21.00, trio-ul acustic premiat international, Soul Serenade, revine la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr.3) pentru cea de-a VIII-a editie "Soul Serenade & Friends".

Trupa si-a propus sa faca din acest eveniment o traditie locala, cu scopul de a promova o initiativa muzicala pe fondul stilistic de "old time blues & jazz"!

Invitatul serii va fi Catalin Milea, reputat muzician (multi-instrumentalist) si pedagog de jazz.

Bilet: 35 lei.
Rezervari: 0726.009.051; 0737.319.386

Link event FB: https://www.facebook.com/events/2005570436323835/

Multi-instrumentistul Catalin Milea este un muzician căutat atât pentru versatilitatea sa în diferitele stiluri muzicale abordate (jazz, funk, soul, hip-hop, world music, nu-jazz, rock, electro, improvised music) cât și pentru folosirea unui registru larg de instrumente de suflat care include toate tipurile de saxofoane (sopranino, sopran, alto, tenor, bariton, bas), flaut și flaut alto, EWI (electronic wind instrument), clarinetul si clarinet bas, trompeta si flugelhorn, caval, dijderidu, fluiere cât și alte instrumente de suflat sau percuție.

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de "old time blues & jazz" care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera