Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Roma Cult Fest - Festivalul de arta, cultura si traditii rome (Festivaluri - Palatul National al Copiilor, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Festivaluri
rcf

Intre orele 11.30 si 17.00, invitam cinefilii sa vizioneze filme cu si despre romi: Dureri ascunse un film realizat de Michelle Kelso despre Holocaustul romilor, Azi eram frumoasa, juna – film in regia Alexandrei Gulea care exploreaza transpunerea credintelor si superstitiilor in muzica romani, Blestemul ariciului de Dumitru Budrala, Mamaliga te asteapta regizat de Laurentiu Calciu care prezinta supravietuirea unor familii de romi extrem de sarace, si Barhtalo! in regia lui Robert Lakatos - film artistic documentar care urmareste calatoria a doua personaje prin Romania, Ungaria, Austria si Egipt.  

Momentele artistice vor fi prezentate publicului de către gazdele evenimentului care vor avea si un cadou-surpriza pentru vizitatori şi participanţi. ”Bucătarii festivalului” vor astepta publicul cu mancare traditionala roma, turta dulce si ciubuc.  

Ziua se va incheia cu un concert extraordinar Damian & Brothers care va incepe la ora 20.00. Damian Draghici, castigator al unui premiu Grammy in 2006, alaturi de trupa sa de muzica traditionala gipsy, revine in Romania pentru a canta in cadrul programului S.P.E.R. Concertul se va deschide cu trupa de lautari Cali.

Intrarea la eveniment este libera.

Evenimente promovate pe Metropotam

1 comentariu

Roma Cult Fest - Festivalul de arta, cultura si traditii rome
Dana
#1 -

Super!

Abia astept sa merg maine, o sa fie suuuuuper cu siguranta!
Bravo S.P.E.R.!!!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera