Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Rob Kingsley - A Vision of Elvis (Concerte - Hard Rock Cafe, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Dacă nu aţi apucat să îl vedeţi pe scenă pe Elvis, în persoană,  aveţi şansa să trăiţi, în premieră în România, experienţa unui concert marca “the king of rock’n’roll”, alături de Rob Kingsley.

Showul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera şi showurile inegalabilului Elvis Presley. După ani în care a studiat prestaţiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât şi printre ceilalţi artişti de profil. Rob Kingsley consideră că posibilitatea de a-şi omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.

În anul 2007 Rob Kingsley a dobândit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition.

Biletele pentru show-ul Rob Kingsley – A Vision of Elvis sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie:

Categoria VIP – 80 Ron (întâlnire & poza  cu artistul, afiş  & CD cu autograf)

Categoria I – 60 Ron - loc la mese în faţa scenei

Categoria II – 40 Ron – loc la mese în sală

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera