Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Range Rover MK1 pe cel mai complex circuit offroad din Romania (Alte-evenimente - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Alege o experiență cu un Range Rover Mk1 dacă ești în căutarea unei experiențe pline de adrenalină pentru un iubitor de mașini puternice pentru a-l oferi cadou de aniversare. Am pregătit  o super aventură pe cel mai mare traseu offroad din România, aflat langa Bucuresti.

Cu o lungime de peste 1,2 kilometri dezvoltat dezvoltat atât pentru amatori, cât și pentru cei care fac performanță, traseu auto offroad TCS Racing Park are diferite niveluri de dificultate pentru mașini off road 4×4. Circuitul cuprinde 20 de rampe și pante, dintre care 9 pe diagonală, 10 drepte, dar și una cu trepte construite din anvelope de camion. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade, iar atracția principală este obstacolul cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri.

O tură de circuit durează aproximativ 30 de minute, iar mașina pusă la dispoziție este un Range Rover Mk1., cu motor V8 benzină, de 3,9 L, cutie automată, an de fabricație 1991. Iar dacă persoana căreia îi cauți cadoul este un fericit proprietar de masina off road 4x4 și vrei să își testeze și propria mașină pe acest traseu, adaugă în coș și opțiunea mașină proprie și vei afla care din cele două mașini se descurcă mai bine pe acest circuit.

Și pentru că experiențele de pe site-ul experimenteaza.ro au întotdeauna în spate profesioniști cu adevărat pasionați de activitățile pe care le desfășoară, Adrian Răduță, multiplu campion național și Est-European la motocross și proprietar al TCS Racing Parc, este cel care a amenajat în 2018 acest circuit off-road.

Pentru un traseu offroad este foarte important sa ai o masina pregatita special pentru astfel de experiente, care sa aiba nu numai o suspensie superioara masinilor de strada, dar sa aiba si un motor puternic, capabil sa urce pantele si sa aiba si un troliu pentru situatiile in care nu mai puteti merge doar cu forta angrenata de roti.

De asemenea, nu doar masina de offroad este importanta, ci si echipamentul, in cazul in care vrei sa faci offroad serios. Iti vor trebui ghete de protectie, manusi, casca briceag, lanterna si eventual un cort, in cazul in care masina nu reuseste sa te intoarca in locul de plecare. Avand in vedere ca distanta pana la Bucuresti nu este foarte mare, ne indoim ca vei avea nevoie de cort de data aceasta.

Daca vei dezvolta o pasiune foarte mare in urma acestei experiente, iti recomandam un site interesant pentru a afla mai multe despre offroad si a discuta live cu alti pasionati de offroad.

Iti recomandam aceasta experienta ca o idee de cadou pentru el sau choar ca o idee de cadouri pentru femei de ziua lor de nastere.

Te invitam, sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

30 minute/ 60 minute / 120 minute de traseu offroad
Mașină disponibilă: Range Rover Mk1. 3.9L V8
Locație: 50 km de București, Poienarii Vechi
Experiență pentru o persoană
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana
Este necesar un permis de conducere valabil pentru persoana care va conduce masina
Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera