Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Prima data (Piese-de-teatru - Teatrul Arca, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Piese-de-teatru

DISTRIBUŢIA: Ioana de Hillerin, Gabriel Rauta

Traim intr-o lume in continua si rapida schimbare. Paradigmele se schimba peste noapte. Adevarurile de ieri sunt bullshiturile de azi. Nimeni nu poate prezice cum va arata lumea maine. Exista o asemenea rasturnare si la nivelul sexelor, o transformare care-i afecteaza si pe barbati si femei, care afecteaza rolurile si relatiile dintre ei. Statisticile arata ca intre 33%-50% dintre cuplurile casatorite ajung la divort. Intre 33% si 50% ! Si totusi toti cand se insoara sunt convinsi ca lor n-o sa li se intample. Gandul ca exista aproape 50% sanse sa se desparta nici nu le trece prin cap. Ce se intampla? De ce sunt din ce in ce mai multe relatii in jurul nostru care esueaza? Sunt schimbarile prea rapide si creierele noastre ajung sa nu mai tina pasul cu felul in care arata lumea astazi? Sunt relatiile dintre barbati si femei intr-o criza? Suntem prea imaturi? De ce atatea femei se complac in continuare in relatii disfunctionale cu barbati dominatori si violenti ? De ce exista atatia barbati in relatii nefaste cu femei  abuzive si manipulative? De ce exista in zilele noastre o asemenea confuzie legata de sexul de care apartinem si de rolul pe care-l avem in jocul sexelor?

Toate aceste intrebari sunt adresate de dramaturgul Michal Walczak in piesa „Prima data”. Este o piesa foarte actuala si penetranta in care se poate regasi aproape oricine. Este o piesa care analizeaza cu luciditate, cinism si compasiune in acelasi timp relatiile dintre barbati si femei. Este o piesa care reflecta atat fricile si anxietatile noastre legate de sexul opus dar si visele si sperantele noastre. 

DURATA SPECTACOLULUI: 1h 25m fara pauza

pret bilet: 25 de lei

rezervari: teatrularca@gmail.com/0727.795.380


Articole despre Prima data

Prima Data, la Teatrul Arca

Prima Data, la Teatrul Arca

Cum Metropotam nu prea a fost la teatru anul asta, s-a bucurat de invitatia celor de la Teatrul Arca si s-a dus sa vada premiera piesei Prima Data , scrisa...

citeste tot articolul|12 Aprilie 2012

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera