Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Poiana Urbana 2013 (Alte-evenimente, Concerte, Proiectii, Spectacole - Piata Universitatii, Bucuresti)

Cand:
-

Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se va desfasura in perioada 11 iulie - 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui” si va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie si multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucurestiului intr-un spatiu de vacanta.

Fiecare sfarsit de saptamana din această vară va fi marcat de evenimente speciale şi de concerte susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti români, ce se vor desfăşura de joi până duminică, intre orele 21.00 şi 23.00.

În Poiana Urbană, vei asculta fluturii din stomac, luminile care se sting şi un oraş care respiră distracţie!

Piaţa Universităţii din Bucureşti devine Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, te vei putea bucura de vară, chiar în centrul capitalei: zeci de concerte, proiecţii, jocuri şi evenimente alese vor aduce vacanţa mai aproape de casă.

Săptămâna aceasta ne vom lua adio de la vacanţa de vară şi de la Poiana Urbană aşa cum se cuvine: cu şapte mega-concerte!

După o vacanţă urbană de trei luni, în ultima săptămână de Poiana Urbană, vom trage cu pistolul cu capse alături de nişte băieţi, vom dansa până o să intrăm în comă alături de Baba Dochia şi vom aplauda o vară în care distracţia nu a părăsit oraşul.

Programul Poiana Urbană, 12-15 septembrie2013:

Joi, 12 septembrie, de la ora 20.00, o să ne distrăm alături de cei de la Pistol cu capse, iar de la 21.30 o să dansăm în Aria Urbană, care vor îmbina beat-uri electronice, trip-hop, dub şi drum & bass şi vor da măsura distracţiei în capitală.

Vineri, 13 septembrie, ne dăm întâlnire tot la ora 20.00, cu Camera 101, trupă al cărei stil incofundabil va răsuna la statui până la ora 21.30, când Baba Dochia va face o vizită în Poiana şi va aduce miturile muzicii electronice româneşti la Km 0 al distracţiei.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la 21.00, Nişte Băieţi o să ne demonstreze că “fără muzichie, viaţa e pustiu” şi o să ne ajute să ne pregătim pentru concertul Coma, care o să ne cânte povestea... în culori.

Duminică, de la ora 21.00, bucureştenii pot urmări în Poiana proiecţia unui super-concert Keane.

De aseamenea, de joi până duminică, de la ora 18.00 și până seara târziu, bucureştenii sunt invitaţi să intre pentru câteva minute în Cutia Albastră din Poiana Urbană și se lase surprinși. În Cutia Albastră, echipa Delivering Life a creat contextul perfect care să le schimbe starea celor sătui de problemele zilnice și apăsătoare.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la “Statui”.


Articole despre Poiana Urbana 2013

Poiana Urbana se tine la Piata Universitatii: 11 iulie - 29 septembrie

Poiana Urbana se tine la Piata Universitatii: 11 iulie - 29 septembrie

Piata Universitatii , recent renovata si redata spatiului pietonal, se transforma in perioada 11 iulie - 29 septembrie in Poiana Urbana . Vara aceasta zona statuilor, din centrul Bucurestiului,...

citeste tot articolul|25 Iunie 2013

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:
  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera