Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Picnic Vinyl, Rum, Tapas & Wine (Concerte, Festivaluri, Petreceri - Bucuresti)

Cand:
-

Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Green Revolution întind păturile celei de-a treia ediții de Picnic la Roaba de Cultură, care va avea loc în Herăstrău, zona Pescăruș, în weekendul 20-21 mai.
Două zile de muzică cu artiști locali și internaționali, târg de vinyluri, ateliere creative, badminton și voleyball, mic dejun și tapas delicioase, limonade și vin, jocuri pentru copii. Ediția din acest an Picnic la Roaba de cultură with Vinyl Rum, Tapas & Wine are cel mai generos line-up de până acum: GUTS (FR), Renegades of Jazz (DE), Mr. Jaz (FR), Marius Mihalache & Band, Gramofone, Ufe, Rammon, Sauce, Bully. Intrarea este liberă, păturile pot fi întinse de la 11:00 până la 00:00, atât sâmbătă, cât și duminică.

Ca și în edițiile de până acum, ne bucurăm să organizăm acest eveniment împreună cu prietenii de la Green Revolution, care se ocupă de Roaba de Cultură, o alternativă de petrecere a timpului liber în natură, cu acces gratuit, destinat muzicii, dansului, filmelor, atelierelor și sportului.

Printre partenerii ediției din acest an se numără Lidl, Strongbow, Byzantium. Lidl se va ocupa de zona de food court și vor pregăti preparate delicioase, fresh-uri și clătite pentru copii. De asemenea, în zona Lidl veți găsi o zona de picnic amenajată cu păturici și mese petru cei care vor să se bucure de gustare în aer liber. Tot Lidl va aduce atât activitati pentru copii (ateliere de pictură, animatori, jocuri în aer liber) cât și pentru “copiii adulți” -  giant chess, giant jenga, cricket, ș.a. Strongbow ne va încânta papilele gustative cu o gama variată de cidruri răcoritoare.

Mai multe informații despre Picnic VRTW pot fi urmărite pe pagina de facebook a evenimentului sau www.facebook.com/roabadecultura. Picnic savurat împreună cu Radio Guerrilla.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera