Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Oscar si Tanti Roz (Piese-de-teatru - Bulandra - Toma Caragiu, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Piese-de-teatru

dupa Eric Emmanuel Schmitt
Regia: Chris Simion
Scenografia: Adina Mastalier
Cu: Oana Pellea, Marius Manole, Antoaneta Cojocaru, Cristina Cassian

Oscar si Tanti Roz nu e doar povestea unui copil nedreptatit de soarta, care sta de vorba cu Dumnezeu; e povestea noastra, a tuturor. Exista in textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburator: oricare dintre noi poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc in plus. Mai multe zile daruite inseamna sa incerci sa te bucuri de viata, indiferent de cum ti-e harazita - in chip de premiu ori de pedeapsa –  fara a uita totusi sa raspandesti binele in jurul tau.


Evenimente promovate pe Metropotam

12 comentarii vrei sa comentezi?

Oscar si Tanti Roz
dan
#1 -

distributie

ALOOOO! In rolurile prinicpale sint Oana Pellea si Marius Manole! Metropotam....afiseaza cum trebuie distributia!

Oscar si Tanti Roz
oana marin
#2 -

aveti miopie?

Domnule Dan, sunteti cumva pseudonimul Oanei Pellea sau al lui Marius Manole? E jenant! Site-ul Metropotam a scris distributia exact asa cum este afisata pe site-ul Teatrului "L.S.Bulandra".

Oscar si Tanti Roz
dan
#3 -

pt dna marin

doamna Oana Marin, distributia ACUM este cum e afisata pe situl Bulandra...Cind am postat pe data de 7 martie nu era asa...si multumesc Metropam pentru modificare....Numai folositi cuvintul "jenant" ca l ati folosit si pe alte postari...si devine ...chiar jenant!As vrea eu Doamna sa fiu Manole sau D na Pellea! Sanatate si virtute!

Oscar si Tanti Roz
KorinaMS
#4 -

Comentariu nou

@dan distributia a fost postata in aceasta "formula" inca de la inceput. asa cum Oana Marin a spus, informatia a fost preluata de pe site-ul teatrului Bulandra.

Oscar si Tanti Roz
dan
#5 -

absolut....

asa e! eu imi cer iertare! Sunt un BOU! Ma intreb doar cit de important e pt oana marin ...daca posteaza la 02:04?Inca odata iertare....sint bou!

Oscar si Tanti Roz
smarandache
#6 -

Comentariu nou

Nu am somn. Caut premiere de teatru. Aflu de odeon, comedie si bulandra. Citesc si ma minunez in ce tara traim. Va certati pe ordinea unei distributii. Caraghios. Cui ii pasa? Eu vreau sa vad spectacolul, nu conteaza cine e primul pe afis. In plus, am fost la spectacole unde actori pe care nu ii stiam, erau mai buni decat actori cunoscuti. Cred ca e un spectacol bun de isca atatea probleme. Felicitari! e un text minunat. O sa vin sa vad si piesa si va scriu apres.

Oscar si Tanti Roz
maria
#7 -

Comentariu nou

Spectacol tulburator!Distributie perfecta!

Oscar si Tanti Roz
dan
#8 -

pentru dna marin si korina

uite asa arata pe 7 martie anuntul....si il mai gasiti daca cautati.
Sigur ca nu are nici o importanta ....ma deranjeaza insa minciuna si agresivitatea!
toate cele bune
eu...boul ...

Metropotam » Evenimente » Piese de teatru » Oscar si Tanti Roz - 08:51
Cu: Antoaneta Cojocaru, Cristina Casian, Oana Pellea, Marius Manole Oscar si Tanti Roz nu e doar povestea unui copil nedreptatit de soarta, ...
metropotam.ro/.../eve3018592342-Oscar-si-Tanti-Roz/?...1

Oscar si Tanti Roz
oana marin
#9 -

Oana Pellea e pseudonimul Dan

Din 9 oameni cati suntem acum la mine la bere 8 suntem pentru "Oana Pellea e sub pseudonimul Dan" si unul e pentru "Marius Manole e Dan". Logica e una. Doar cineva din distributie poate avea atata interes pentru ordinea numelui actorilor. Si in niciun caz unul din ceilalti doi actori. Deci batalia ramane Pellea sau Manole. 8 zicem Pellea.Dupa ce terminam toata berea va anuntam si la ce alte concluzii am ajuns.Teatrul Bulandra in niciun caz nu se preteaza la astfel de corecturi. Persoanele fizice, unele, DA.

Oscar si Tanti Roz
maria
#10 -

Comentariu nou

Daca comentariile furioase si meschine ale lui "dan" sunt de fapt ale Oanei Pellea, e foarte dezamagitoare aceasta duplicitatea: intre ceea ce vrei sa pari (o DOAMNA!)si ceea ce esti de fapt(o mahalagioaica!). Iar daca e vorba de un admirator ultragiat de locul III in distributia de pe afis,i-a adus un mare deserviciu de imagine prin aceste postari.

Oscar si Tanti Roz
anton
#11 -

e distractie

Ce-mi plac mie oamenii de aici ca se distreaza si se simt bine. Dar si mai mult imi plac cum ajung, dupa cateva beri, sa creada ca oameni BUNI, ca Oana Pellea si Marius Manole s-ar simti ofensati ca nu sunt in topul actorilor de pe afis.
Ori aveti o parere mult prea proasta despre actorii romani, ori nu va deschideti mintea. Dar eu va spun, pentru ca ii cunosc, nu ar putea ei sa faca asa ceva. Nici nu ar fi interesati si nici timp prea mult nu si-ar permite sa piarda cu prostii. Ei sunt prea modesti pentru a lucra asa si mult prea isteti pentru... a se semna DAN.
Felicitari!

Oscar si Tanti Roz
Andrei
#12 -

Oscar si tanti Roz

Citeste despre "Oscar si tanti Roz" si alte spectacole pe www.teatrulnostru.blogspot.com

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera