Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Orasu'n bucate (Festivaluri - Metropolis Center, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Festivaluri
Satui de vesnicii mici la gratar, Metropotam si Readers Cafe si-au propus sa faca un food fest care sa rupa gura targurilor (culinare). Asadar, va prezentam "Orasu'n Bucate", festival de mancare buna, o adevarata delicatesa pentru papilele gustative ale curiosilor.

Pentru ca orasul inseamna mai mult decat shaorma si covrigi, la targul nostru culinar ne-am propus sa aducem cele mai tari restaurante pe specificuri, de la indian la restaurante eco, de la dulciuri pana la cele mai picante preparate.

Orasu'n Bucate e inca in bucatarie, iar in curand va vom spune tot ce trebuie sa stiti despre acest food fest, ce restaurante vor veni si ce bunatati va asteapta acolo. Acolo unde? In fata la Metropolis Center (Grigore Alexandrescu 89-97, aproape de Stefan cel Mare si Piata Victoriei), in gradina din fata, pe 30 octombrie intr-o duminica in care fie ploaie, fie soare, noi va asteptam cu delicii de tot felul.

Articole despre Orasu'n bucate

Cum a fost la Orasu'n Bucate, targul culinar metropotamic

Cum a fost la Orasu'n Bucate, targul culinar metropotamic

Asa cum v-am tot povestit in ultimele saptamani, Metropotamul a iesit din online in offline si a organizat duminica (impreuna cu Readers Cafe ) targul culinar Orasu'n Bucate , o...


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ce fructe va place sa mix & match in iaurt?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera