Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Onix si Barton (Spectacole - Opera comica pentru copii, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Spectacole

O gașcă de puști de la scara unui bloc din cartier spun povestea faimoasă a cățelului vagabond Barton și a pisicuței Onix, care s-a pierdut de familia ei. Însoțiți de papagalii Max și Mix, în aventura lor prin orașul aglomerat, Onix și Barton descoperă lecții valoroase despre familie, prietenie, singurătate, iubire și rezistentă.

Cele două personaje reprezintă de fapt o întreagă lume în miniatură: un colț de bloc al fiecăruia, un cuplu familiar și ușor de îndrăgit care ne povestește despre cum anume putem reacționa la lucruri întălnite în jur precum sărăcia, excluderea, lipsa empatiei și a toleranței.

"Onix și Barton" este o poveste simplă despre probleme actuale, stringente și delicate. Sunt două planuri care se întrepătrund, două contexte sociale, două crezuri care, deși sunt radical diferite, ajung să se completeze reciproc.

Experiența în sine este una de conștientizare, de a afla alternative la cum acționăm și ajutăm înăuntrul comunității din care facem parte. Noi înșine și copiii noștri putem contribui ca aceste lucruri în timp să dispară măcar din sfera noastră apropiată de prieteni și familie.

Pentru că fiecare are o inimoasă Onix și un neînfricat Barton la el în cartier.

Gen: Teatru | Vârsta recomandată: +3 ani | Sala UnderGrant

Bilete disponibile: bilete.ro

Durata spectacolului: 60 de minute


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera