Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

November to Dismember Metal Fest (Festivaluri - Fusion Arena - skatepark & social club, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

PYOGENESIS (De), TANKARD (De), ASPHYX (Nd), MORGOTH (De), SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH (At), ESOTERIC (UK), LIQUIDGRAVEYARD (UK / Sp), ABNORMYNDEFFECT (Md), ANGERSEED(Hu), ANTAGONIST ZERO (Fi), BLOODWAY (Ro), CASUS (De), COLDWAR (Ire), COPROLITH (Fi), DEATHSTRUCK (Hu), DECEASE (Ro), DEHUMAN (Be), DELIRIUM X TREMENS (It), DOOMAS (Sk), EDENKAISER (Sp), ETERNAL DECAY (Is), INTO DARKNESS (De), ALBA DI MORRIGAN (It), LYCHGATE (UK), MASS CREMATION (Bg), NAILED TO OBSCURITY (De), NOCTURN (Ro), RISE OF TYRANTS (It), SANITY ASSASSIN (Swe), SPIRITUAL RAVISHMENT (Ro), STIGMHATE (It),TONS OF POWDER (Md),WORMWOOD (Swe)

Mai sunt exact 115 zile pana cand editia din 2014 a festivalului November to Dismember isi va deschide portile, asa ca cei doi organizatori ai celui mai dedicat eveniment metal indoor din Bucuresti, au decis ca este cazul sa prezinte publicului afisul final al festivalului, lista finala a trupelor care vor concerta anul acesta, respectiv locatia si toate detaliile legate de biletele pentru NDMF 2014.

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de treizeci si trei de trupe din saisprezece tari, sapte trupe headliner, din care patru in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, aceeasi ca si in anul precedent, FUSION ARENA (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia).

De asemenea, afisul festivalului a fost completat de aparitia a doua trupe finlandeze, COPROLITH (death metal furios si in viteza), respectiv ANTAGONIST ZERO (funeral doom metal), plus goticii slovaci de la DOOMAS si singurii grinderi nucleari ai Transilvaniei, SPIRITUAL RAVISHMENT. Trupa chiliana UNDERCROFT a fost nevoita sa isi anuleze aparitia la NDMF 2014, pentru ca liderul trupei, Alvaro Lillo, va fi in aceeasi perioada in turneu in America de Sud cu cealalta trupa in care activeaza, blackerii suedezi de la Watain. Undercroft devine astfel prima trupa confirmata pentru NDMF 2015.

Primele 100 de abonamente speciale, valabile pentru toate cele trei seri ale festivalului, au fost deja epuizate, din acest moment cei interesati isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 199 lei, respectiv bilete valabile o singura zi, la pretul de 89 de lei. Preturile biletelor si ale abonamentelor raman valabile pana in data de 25 noiembrie 2014, dupa aceasta data atat biletele, cat si abonamentele se vor gasi exclusiv la intrarea in locatie, la pretul de 229 lei pentru un abonament, respectiv 99 lei pentru un bilet valabil o singura zi a festivalului.

Biletele sunt disponibile on-line prin intermediul retelelor www.iabilet.ro si www.myticket.ro, in timp ce biletele fizice se pot achizition din magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, de asemenea din reteaua magazinelor Diverta, magazinelor UMAN, agentiilor Perfect Tour si a magazinelor Senia din toata tara. De asemenea, Axa Valaha Productions livreaza bilete si abonamente oriunde in Bucuresti si prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania.


Cine canta la November to Dismember Metal Fest

Evenimente promovate pe Metropotam

1 comentariu

November to Dismember Metal Fest
jamsebond094
#1 -

Comentariu nou
some people argue that steel cylinder lines are better than almunium ones, as stated in this article. But https://www.thwwindows.com/ is a company that manufactures high quality almunium extrusion profiles that are better than any other suppliers. They are experts in providing their customers with windows and doors almunium extrusion profiles.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera