Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Neutral is the New White (Alte-evenimente - Floraria Iris - Calea Mosilor, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Te invităm pe data de 20 ianuarie, începând cu ora 19:00 la primul eveniment marca Club Interact Cișmigiu din anul 2017 ce constă într-o prezentare de modă androgină cu scop caritabil.

Vom fi găzduiți de către Concept Store IRIS (Calea Moșilor, nr 34), care ne va încânta cu aranjamentele spectaculoase ale designerilor floriști IRIS.

Scopul evenimentului este acela de a promova tinerii designeri vestimentari în devenire, atât liceeni cât și studenți, printr-un moment artistic dinamic cu tema ''egalitate de gen în moda''.
Prin acest demers, căutăm să folosim moda și arta în favoarea egalității de gen, aducând în lumină conceptul vestimentației androgine. Cu ajutorul viziunii tinerilor designeri putem să subliniem faptul că moda este mai mult decat ceea ce vedem pe catwalk-uri; moda este o stare de spirit și poate avea un impact real în promovarea drepturilor omului, a diversității, a egalității de gen. Astfel, căutăm demontarea stereotipurilor și descurajarea discriminării de gen în funcție de alegerile vestimentare.

Prezentarea de modă va avea un accent pe piesele de culoare albă și mai ales pe tricoul alb, elementul simbol pentru acest eveniment. Albul reprezintă un element neutru, iar tricoul fiind catalogat o piesa unisex, susținem că are un puternic potențial atât din persectiva creației, cât și de cea a mesajului emancipator asumat de valorile feministe pe care dorim să le punem în lumină.


//DESIGNERI
Cosmin Alexandru
Ioana Bianca (Marigo Design)
Maya Bura
Miruna Calciu
Diana Canghizer
Elena Deaconu
Andrei Dudău
Alexandra Farmache
Alexandra Grama
Carla & Ana Ivaschescu
Vladimir Sirbu

Beneficiarul donațiilor este Societatea de Analize Feministe Ana.

Deși intrarea este liberă, pentru că susținem Societatea AnA și credem în misiunea acesteia, te invitam și pe tine să ni te alături! Poți dona la eveniment o sumă începând de la 40 LEI pentru Societatea AnA.

!!! Vă rugam să ne confirmați prezența, pentru a vă rezerva un loc. Capacitatea maximă este de 90 de persoane.


Articole despre Neutral is the New White

Neutral is the New White - prezentare de moda androgina cu scop caritabil

Neutral is the New White - prezentare de moda androgina cu scop caritabil

Vineri, 20 ianuarie, incepand cu ora 19:00 are loc primul eveniment marca Club Interact Cismigiu din anul 2017 ce consta intr-o prezentare de moda androgina cu scop caritabil....

citeste tot articolul|13 Ianuarie 2017

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera