Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Motivatia interna - secretul reusitei si implinirii (Workshops - Respiro Lounge, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Workshops

Ai simțit vreodată că eforturile tale nu te duc prea departe și că bați pasul pe loc?

Sfaturile pe care le primești de obicei sunt: „ai nevoie de mai multă voință”, sau „mai multă disciplină”. Consumi avid citate motivaționale, sperând să-ți dea un impuls de a merge mai departe. Îți dau seama că este încă un „hei-rup”, dar până când? Cum ar fi să generezi chiar tu acest flux de energie pentru acțiune? 

De ce mor atât de multe proiecte frumoase înainte de finalizare?
Ai început să scrii acea carte de ceva vreme și nu știi cum să te reapuci de scris.
Te antrenezi din greu, dar în jocul decisiv clachezi!
Vrei să obții o promovare, lucrezi din greu, însă altcineva primește promovarea în locul tău.
Citești de ani de zile cărți de dezvoltare personală și te afli în același loc.
Te bucuri de un oarecare succes, dar nu ești împlinit cu adevărat.
Viața ta parcă merge pe pilot automat și se învârte în cerc.
Dar nu trebuie să mai fie așa.

Acest seminar este pentru tine dacă:

vrei să știi cum poți să fii motivat din interior în orice situație;
vrei să ai energia de a acționa pentru ce ți-ai pus în gând;
vrei să nu fii copleșit când îți vine să renunți;
vrei să înveți cum să te automotivezi sănătos, pe termen lung;
vrei să ai succes și să fii împlinit în același timp;
Taxa de participare = 100 lei (se achită pe loc la accesul în cadrul evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Bonus: Participanții la acest seminar vor primi acces la cursul online Motivation Mastery, un curs de 7 ore despre cum să-ți generezi motivația interioară într-un mod sănătos. Cursul va fi lansat în toamna-iarna lui 2019.

Despre Daniel Cirț

Daniel Cirț este coach motivațional, cu 15 ani de experiență în motivarea echipelor de voluntari din diferite organizații non-profit și ONG-uri. A lucrat cu adolescenți, persoane depresive, persoane private de libertate, unele dintre cele mai dificil de motivat categorii de persoane.

Daniel este trainer, și are o experiență de 20 de ani în public speaking. Susține seminare de parenting, fiind certificat în metoda All About Parenting, creată de Urania Cremene. De asemenea a susținut seminare de recuperare din depresie, pentru că este facilitator certificat al Programului de Recuperare din Depresie și Anxietate create de dr. Neil Nedley.

Este producătorul și realizatorul emisiunii Inimă cuMinte la Speranța TV, o emisiune de dezvoltare personală, holistică, în care Daniel intervievează personalități de top din domeniul dezvoltării personale sau de business din România. De asemenea, a creat seria de video-uri inspiraționale Re-Mind your Heart pe YouTube.

Daniel este autorul primului curs online de inițiere a relațiilor romantice pentru adolescenți, Mai mult decât prieteni, pe care îl puteți găsi pe platforma respiro.ro. Ultima lui publicație este ebook-ul foarte apreciat de tineri, 7 Mituri despre relații și dragoste.

Încă din timpul studenției, Daniel Cirț a fost preocupat, prin studiu aprofundat și practică, de spiritualitate și echilibru interior. Daniel și-a petrecut ultimii ani studiind intens psihologie practică, leadership și neuroștiințe, care, combinate cu practica și cunoștințele spirituale i-au oferit o perspectivă unică, holistică asupra dezvoltării personale.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #stamacasa
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera