Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Midnight To New Year - New Year's Eve (Petreceri - Silver Church, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Petreceri

Silver Church, "the friendliest church in town", primește noul an alături de tine și de prietenii tăi.
2017 este la câțiva pași depărtare, iar pașii aceștia trebuie să fie de dans și fericiți că vor începe ceva nou. Noi ne-am gândit să facem acest lucru împreună.

Ne-am propus să te facem să te simți minunat alături de gașca ta, așa că poți alege în ultima noapte din an cum să te distrezi: cu muzica din Silver Church care te-a binedispus mereu, mâncarea preferată și, de ce nu, chiar cu amândouă aceste opțiuni deodată.

Muzica din clubul tău preferat te face să te zbânțui. Piesele care de-a lungul anului te-au făcut să strigi, să sari, să vii de afară înăuntru în grabă pentru a ajunge în fața scenei, să te învârți și să dansezi alături de perechea ta și alături de gașca ta se vor auzi în Silver Church și te vor face să zâmbești. Momentul special al nopții, cel de unde vom începe planurile pe care ni le-am propus pentru viitor, va fi stropit cu șampanie.

Mâncarea ta preferată îți stă la dispoziție. Vom avea spre vânzare un meniu rapid dar consistent (pizza delicioasă, meniuri cu burgeri nemaipomeniți), gata să te facă să simți că noul an vine și cu același sentiment: good food for the best people.

Prețul unui bilet de intrare la această petrecere este de 30 de lei.

În seara de 31 decembrie 2016, open doors va fi la ora 21.00 și nu 22.00 cum funcționăm în mod obișnuit într-o seară de sâmbătă.
Prețurile la toate băuturile rămân exact la fel. Nimic nu se scumpește și nimic nu se ieftinește special pentru această seară.
Sortimentele de băuturi rămân exact la fel. Nimic nu apare sau dispare brusc de pe lista de prețuri, special pentru această seară.
Nu se fac rezervări. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, sau desigur, când se eliberează.
În cazul în care aveți artificii prin buzunare, depozitați-le la garderobă. Nu intrați cu ele în club, și cu atât mai puțin, nu le utilizați în club. În fața clubului le puteți folosi cu hărnicie, mai ales pentru a sublinia trecerea dintre ani.
Taxa de intrare în această seară este de 30 de lei. Înainte de ora 00.00 cât și după această oră, taxa rămâne aceeași. Nu se fac reduceri pentru studenți sau pentru grupuri organizate.
Cu biletul cumpărat la petrecerea de Revelion din Silver Church aveți accesul posibil și la Silvester 2017, petrecerea de la Kulturhaus Bukarest.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera