Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Michael Flatley’s Lord Of The Dance (Spectacole - Brasov)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Spectacole

Dupa ce anul trecut au fost impresionati de primirea facuta de catre spectatorii brasoveni, celebrii dansatori au acceptat sa sustina si anul acesta un nou spectacol in orasul de la poalele Tampei, pe 16 octombrie la Patinoarul Olimpic. Spectacolul din Brasov face parte din al doilea turneu al lor in Romania, turneu ce va incepe pe data de 9 octombrie 2012 si se va incheia pe 16 octombrie. Astfel Brasovul se alatura celorlalte 3 orase confirmate deja: Bucuresti, Constanta si Iasi.

Anul acesta insa “Lorzii” vor prezenta un spectacol complet nou. O noua coregrafie, costume noi, un scenariu schimbat, chiar si luminile si efectele pirotehnice vor fi o noutate pentru public. Singurul lucru care nu s-a schimbat o reprezinta superba poveste in care Binele se lupta cu Raul, pe care in cele din urma il invinge!

Pentru toti cei ce doresc sa vada incredibilul spectacol sustinut de dansatorii irlandezi in data de 16 octombrie la Patinoarul Olimpic, biletele s-au pus in vanzare in urmatoarele locatii:  Patinoarul Olimpic Brasov, Flanco: - Carrefour (Calea Bucuresti nr 105)   - Unirea Shopping Center, Libraria Adevarul : - Str. Michael Weiss nr 9  si online  pe  biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si  myticket.ro

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei: categoria VIP
- 250 lei: categoria 1
- 200 lei: categoria 2
- 150 lei: categoria 3
- 100 lei: categoria 4
 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera