Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Metalhead Meeting 2015 (Concerte, Festivaluri - Cotroceni Open Air, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Concerte Festivaluri

Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internationale, suedezii de la DARK FUNERAL, vor canta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015, in premiera in Romania. Acestia vor canta in a doua seara de festival, vineri, alaturi de marele headliner al serii care va fi anuntat cat de curand alaturi de multe alte trupe.

Pe langa suedezi, METALHEAD Meeting anunta prezenta in cadrul festivalului ce va avea loc intre 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucuresti si a trupelor:

Cruachan (Irish folk metal – Irlanda)
Heidevolk (pagan folk metal – Olanda),
Wind Rose (symphonic power metal - Italia)
Winterhorde (black metal – Israel)
Arcanorum Astrum (death metal – Rusia)
Negura Bunget (black metal – Romania).

Dark Funeral alaturi de celelalte 6 trupe nou anuntate se alatura lineup-ului Metalhead Meeting unde vor canta alaturi de nume precum Bloodbath (death metal  supergroup cu membri Opeth, Katatonia si Paradise Lost – Suedia), Amorphis (prog/folk metal - Finlanda), Turisas (power/folk – Finlanda), Triptykon (avant-garde/gothic – Elvetia), Primordial (celtic black metal – Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen si Kari Rueslatten), Lacrimas Profundere (gothic metal – Germania), Bucovina (folk metal – Romania), Demonical (death metal – Suedia), Centinex (death metal – Suedia), Antimatter (melancholic rock – UK) sau Dew Scented (thrash metal – Germania).

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de 4 zile pentru festival au preturi incepand cu 99 de lei iar campingul costa de 10 lei de persoana, tot pentru patru zile.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.


Articole despre Metalhead Meeting 2015

Inca 6 confirmari la Metalhead Meeting 2015

Inca 6 confirmari la Metalhead Meeting 2015

Metalhead Meeting 2015 va avea loc intre 11 si 14 iunie 2015, la Cotroceni Open Air. Dupa confirmarile venite in toamna , acum au fost anuntate noi nume. Suedezii...

citeste tot articolul|18 Martie 2015

Primul headliner confirmat pentru Metalhead Meeting 2015

Primul headliner confirmat pentru Metalhead Meeting 2015

METALHEAD Meeting 2015 va avea loc intre 12 si 14 iunie 2015, in Bucuresti. Aceasta editie va avea, in premiera, trei zile si se va desfasura intr-o locatie ce va...

citeste tot articolul|22 Septembrie 2014

Evenimente promovate pe Metropotam

2 comentarii

Metalhead Meeting 2015
Dobrin
#1 -

Festival

E legal sa terorizezi 4 zile un cartier intreg cu zgomote de mii de wati.
Cine a dat aprobare?
Urletele si dementa se aud de la 4 kilometri.
Politia cum tolereaza deranjarea in asa hal a linistii publice?

Metalhead Meeting 2015
Diana
#2 -

Nu e legal!

Cel putin dupa ora 22 nu e legal pentru ca e interzis prin lege! E imposibil sa supravietuiesti cu asa urlete timp de 4 zile, sa ti se zguduie canapeaua cu tine ca la cutremur! Dupa ora 22 sunati la politie!! Este imposibil asa ceva!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera