Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Marche de Noel (Targuri - Institutul Francez din Bucuresti, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri

Marche de Noel


Stim ca nu e simplu sa gasesti cadoul ideal. Si de fiecare Craciun pornesti in marea cautare, dis de dimineata. Marché de Nöel a fost gandit pentru tine si toti cei ce vor sa daruiasca si va fi deschis timp de doua zile, pe 12 si 13 decembrie, chiar inainte de Craciun, la Institutul Francez din Bulevardul Dacia 77. Aici, la targ, sacul Mosului e plin de obiecte speciale. Ne vom bucura impreuna de creatiile cele mai recente ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante. Vom alege dintre bijuteriile si piesele vestimentare adaptate momentelor de sarbatoare ce urmeaza. Designeri consacrati, dar si cei apartinand noului val vin sa interactioneze cu publicul lor  si  sa dezvaluie minunatiile create de ei in ateliere.


Te provocam sa redecorezi de Craciun si sa iti alegi un obiect “altfel” care sa devina in scurt timp centrul de interes al casei. Te ajuta sa faci asta Ana Wagner cu portelanurile ei de vis, CareCutare cu pernele si jucariile lor simpatice, adorabila caracatita prietenoasa Karakiri (care a promis ca isi va aduce prietenii, aviz celor mici!) si Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma si Drink Light care vin sa completeze amosfera de Craciun cu surprizele lor.


Ne-am dat intalnire si cu designerii de bijuterie si accesorii, iar Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Maria Filipescu, Ioana Matei, Raluca Dracea, Silvia Serban si Mariana Xidarakou isi vor dezvalui comorile pe parcursul celor doua zile, fiecare piesa asteptandu-si stapana predestinata.


Cei ce participa la Marché de Nöel cu vesmintele pe care le creaza cu mandrie sunt Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Mirela Diaconu si Istvan Campan. Pe tot parcursul targului vom putea admira picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu si fotografiile din portofoliul artistului Dan Piersinaru.


Lumineaza-le sufletul celor pe care ii iubesti exact dupa cum ne sfatuia autorul Herman Hesse: “Vom invata unii de la ceilalti si ne vom distra impreuna”.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera