Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Life on Mars (Concerte - Hard Rock Cafe, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

"Life on Mars" inseamna artisti cu vechi state in industria muzicala, uniti de pasiune si de entuziasmul de a fi pe scena.

Loredana-Elena Ciobotaru si Loredana Cavasdan sunt doua voci extraordinare ce se contopesc intr-o armonie perfecta si aduc un mare plus formatiei. In editia din 2011 al show-ului "Vocea Romaniei", Loredana Cavasdan a reusit sa ii determine pe toti cei patru jurati sa apese pe buton si sa isi intoarca scaunele. In noul sezon al show-ului din 2012, Loredana-Elena Ciobotaru, pe langa faptul ca i-a convins pe Marius Moga, Smiley, Loredana Groza si Horia Brenciu sa apese pe buton, a trecut de dueluri si a ajuns in show-urile LIVE, avandu-l pe Smiley ca antrenor.

Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup (fost colaborator al band-urilor “Un Show Pacatos” si “Rai da’ Buni”) vor da drumul decibelilor si distractiei printr-un repertoriu de coveruri foarte modern, hituri ale ultimilor ani, fara a uita si unele piese de rock "clasic", realizand un show in care se regasesc piese foarte cunoscute si indragite de public.

Intrarea la concert este libera.

Mai multe informatii pe https://www.lifeonmars.ro/


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera