Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Lansare Revista cu Povestiri (Lansari - Clubul Taranului Roman, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Lansari

Revista de Povestiri promoveaza literatura prietenoasa si lectura creativa, isi propune sa devina un spatiu al imaginatiei, al talentului literar liber si deschis spre interactiune, spre joc. Creatiile care te intampina aici spun o poveste, fie ca o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau in alt fel.

Textele publicate in revista au cel mult trei pagini si sunt scrise in majoritatea lor de autori debutanti, cu toate ca ne laudam si cu autori cunoscuti si admirati. Revista de Povestiri vrea sa stimuleze scrisul, asa ca pune la dispozitie spatiu pentru povestiri primite de la cititori si da sansa celor care se potrivesc conceptului revistei sa devina colaboratori permanenti.

Pe draga noastra revista o puteti cumpara tiparita sau in versiune digitala. Va aparea lunar, din 15 martie, costa 10 lei (formatul tiparit) si va fi distribuita la nivel national prin libr─âriile Humanitas, Librarium, Anthony Frost, ceainaria Joie de vivre si cafenelele Cafeteca. In curand, reteaua de distributie se va largi. Versiunea digitala va fi disponibila doar pe www.elefant.ro si pe site-ul revistei.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera