Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

La inceput de toamna…Festivalul de bun Must! (Festivaluri - Parcul National, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

De joi 13 septembrie si pana duminica 16 septembrie, Parcul National din Bucuresti va rasuna de voie buna la evenimentul "La Inceput de toamna……Festivalul de bun Must!”

Pe parcursul celor patru zile de desfasurare ale targului, veti fi asteptati de producatori si mesteri populari din diverse zone ale tarii, ce va vor aduce mai aproape de spiritul autentic romanesc. La targ veti gasi reunite laolalta produse traditionale,preparate din carne,branzeturi,vinuri,cozonaci,miere si turta dulce,dar si minunate exponate lucrate manual.
Si pentru ca este sezonul recoltelor, organizatorii promit spectacole culinare in aer liber, precum prepararea mustului si a magiunului.
Imbracat in tinuta de sarbatoare, Parcul National va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu must si vinuri din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
Distractia si spectacolul vor fi pentru intreaga familie.Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a targului jocuri,bile pe apa,atelierul de pictura si creatie,dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diverse carnuri aromate,bere,de prepararea in natura a produselor traditionale romanesti: must, paine de casa,sarmale,gulas ,etc.,dar si de zeci de artizani si mesteri populari cu cele mai frumoase produse.

Targul este organizat de Vision Improve in parteneriat cu Primaria Sectorului2 Bucuresti,incepand de joi, 13 septembrie si pana duminica 16 septembrie 2012 in Parcul National,sectorul2,Bucuresti, langa Centrul Cultural Mihai Eminescu .


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera