Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Krafty Kuts (Concerte - Gaia Boutique Club, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte
Krafty Kuts

Seria de petreceri aduce in Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti DJ de pe scena break-beat-ului international: Krafty Kuts! 

Martin Reeves, AKA Krafty Kuts, este fara indoiala unul dinre cei mai renumiti DJ din lume.

Krafty si-a inceput cariera in industria muzicala odata cu deschiderea propriului sau magazin de discuri, dobindind astfel cunostinte bogate in domeniul hip-hop si funk. Incepand din anul 1996, Krafty Kuts si-a consolidat statura de DJ, fiind prezent pe toata coasta de sud a Angliei si mixand in studio. Prima mare lovitura a dat-o dupa ce Norman Cook aka Fat Boy Slim i-a ascultat dubplate-ul cu Gimme The Funk, inscriindu-l imediat in clasamentul sau, Southern Fried. Succesul a fost masiv, avind drept rezultat o cooperare cu Ministry of Sounds pentru lansarea simbolului FSUK Records, cooperare soldata cu piesele Funky Elements, Wild In the Aisles si Return of the Elements. La scurt timp, in anul 1998 apare prima compilatie a lui Krafty Kuts: Slam the Breaks On. 

In ultimii ani, Krafty a creat muzica pentru colana sonora a brandurilor Coca-Cola si Playstation 2 si a colaboreat cu faimosul regizor Guy Richie la coloana sonora a filmului Mean Machine. Pana in prezent Krafty a realizat 3 albume de studio si numeroase compilatii, single-uri si remixuri. In 2009 este lansata compilatia "Against the Grid" , castigatoare a premiului de Best Compilation la premiile Breakspoll Awards de anul acesta. 

Evenimentul a reunit in ultimii doi ani nume precum DJ Krush, Kid Koala, The Glitch Mob, DJ Vadim, Kormac, Sensor & Pisica Patrata. Line-up-ul petrecerii este completat de SEB.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera