Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Koop (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte
koop


Oscar Simonsson si Magnus Zingmark au pus bazele Koop in 1995 la Stockholm, orientandu-se inca de la inceputuri catre acest gen de muzica.

Primele doua albume, „Sons of Koop” si „Waltz for Koop” si-au gasit incet dar sigur drumul catre publicul din intreaga lume. Au urmat doua turnee mondiale si sute de remixuri urmand ca in 2006 sa se reintoarca in Stockholm pentru pregatirea celui de-al treilea album: „Koop Island”.

La o prima auditie, sound-ul trupei lasa senzatia unei orchestre insa piesele sunt facute in intregime din secvente. Mii de bucatele muzicale: toba, vioara, contrabas sau cor, sunt impletite in studio ca niste piese de puzzle pentru a crea noi melodii. Tocmai aceasta metoda da impresia unui sound suprarealist, specific pentru Koop. „Piesele sunt create intr-un sistem post-sampling in care totul este posibil. Chiar si intoarcerea in timp.”, declara Magnus. Inapoi la muzica swing a anilor ’30, Koop recreaza ritmuri de jazz asortate cu discrete nuante ale blues-ului interbelic. In show-urile live, Koop se prezinta in varianta extinsa, alaturi de sase muzicieni desavarsiti, intr-o formula exotica asemeni orchestrelor de mult uitate. De-a lungul timpului, Oscar si Magnus au colaborat cu solisti talentati precum Yukimi Nagano, Ane Brun, Rob Gallagher si Mikael Sundin, la Bucuresti vocea formatiei urmand sa fie Hilde Louise Asbjornsen.

Atat biletele pentru concertul Nouvelle Vague din 22 noiembrie cat si cele pentru Koop, din 23 noiembrie, sunt disponibile la aceleasi categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110 si 140 de lei. Acestea urmeaza a fi puse in vanzare in perioada urmatoare, atat in reteaua magazinelor Diverta cat si online, pe www.myticket.ro. Persoanele interesate de ambele evenimente intr-un „weekend chillout”, pot achizitiona un bilet valabil pentru cele doua zile de spectacol, respectiv 22 si 23 noiembrie, beneficiind astfel si de o reducere, categoriile de pret fiind: 100, 150, 190 si 240 de lei.

Afterparty @ Gaia

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera