Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Jose Carreras (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

José Carreras revine in Romania pentru un concert extraordinar in 25 mai Sala Palatului2din Bucuresti. Celebrul tenor le promite romanilor un concert de la care nu vor lipsi ’’La Donna e Mobile’’ sau ’’Nessun Dorma’’.

Invitati speciali: David Gimenez si Nataliya Kovalova.

Cu fiecare concert pe care il sustine, José Carreras isi poarta publicul intr-o lume teatrala, unde personajele au identitate, miscandu-se intr-un timp si spatiu ce se transforma de la prima nota in universul sunetelor frumoase. Melodii precum ’’La Donna e Mobile’’,’’Nessun Dorma’’ sau ’’Core `Ngrato’’, interpretate unic de Carreras ne fac sa ne dorim sa ramanem cat mai mult in lumea pe care cu modestie maestrul ne poarta cu vocea sa unica !

Pret bilete:
- 1000 lei (categoria VIP)
- 800 lei (categoria 1)
- 600 lei (categoria 2)
- 400 lei (categoria 3)
- 300 lei (categoria 4)
- 200 lei (categoria 5)

Daca doresti sa il asculti live pe José Carreras, biletele pentru spectacolul din 25 mai se vor pune in vanzare in data de 30 ianuarie si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro.


Cine canta la Jose Carreras

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera