Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

John Mayall (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

John Mayall este un interpret, compozitor si multi-instrumentist englez, pionier al muzicii Blues. Cariera sa muzicala se intinde pe o durata de peste 50 de ani dar punctul culminant al acesteia a fost in anii ‘60 cand a fondat John Mayall & The Bluesbreakers.

Pe langa faptul ca va fi acompaniat de un grup de muzicieni exceptionali Rocky Athas (chitara), Jay Davenport  (tobe) si Greg Rzab (bass),  "the father of the British blues" il va avea ca invitat in concert pe pianistul si vocalistul roman de origine armeana HARRY TAVITIAN, care va sustine un recital de circa 30 de minute

Tavitian are un stil propriu, inconfundabil, bine definit în noul jazz est-european, prin diversele sale experiente artistice.

Show-ul programat pe 11 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi, fara indoiala, o seara extravaganta a gloriosului blues, a instrumentistilor uimitori si a muzicii de calitate, o seara care nu poate fi ratata.

Biletele costa 75, 100, 150, 200, 250 si 300 lei si se gasesc pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si la Sala Palatului.


Cine canta la John Mayall

Articole despre John Mayall

Blues pe ritmurile lui John Mayall, la Sala Palatului

Blues pe ritmurile lui John Mayall, la Sala Palatului

Ne-am asteptat de la inceput sa vedem un concert prins in corzi de chitara electrica, in cadrul caruia John Mayall avea sa-si exercite intreaga dispozitie pozitiva asupra publicului. Sala Palatului...

citeste tot articolul|12 Noiembrie 2012

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera