Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Intelege si accepta Autismul (Conferinte - Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Conferinte
Autismul nu este o boală rară. În România la fiecare șapte ore și jumătate se naște un copil autist. Adică trei pe zi. În fiecare zi. Sunteți pregătiți să-i primiți în lumea voastră?

Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România şi compania Houston NPA doresc să vă invite la Conferinţa Naţională cu Participare Internaţională «Înţelege şi acceptă Autismul», care se desfăşura la Universitatea Titu Maiorescu (sala Amfiteatru, Calea Vacăreşti nr. 187, sector 4, Bucureşti).

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, sărbătorită anual la nivel mondial pe data de 2 aprilie.
Scopul conferinţei este de a dinamiza şi coagula eforturile de promovare a unei mai bune înţelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de conştientizare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism şi ale familiilor acestora.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, vă rugăm să vă înscriţi până la data de 30 martie, la: evenimente@houston.ro, persoană de contact : Mihai Giuvelea, Coordonator eveniment 021.317.09.43 | 0733.076.383. Vă stăm la dispoziţie pentru alte detalii şi informaţii.

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera