Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam ImprovBusiness (Festivaluri, Workshops - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri Workshops

Vorbind despre schimbare, prima întrebare este: CÂTĂ ENERGIE depunem fiecare dintre noi pentru a ne alinia la modificările de context, a gestiona incertitudinea, şi a înainta în necunoscut? Altfel spus, cât ne costă schimbarea? Sau, cât ne costă lipsa schimbării?
A doua întrebare devine relativ evidentă: CUM GENERĂM cantitatea necesară de energie?

ImprovBusiness este un atelier în care vei trăi pe propria piele mecanismele prin care antrenamentul de improvizaţie poate aduce extrem de multe beneficii în viaţa profesională, atât pentru dezvoltarea individuală cât şi pentru dezvoltarea echipelor, organizaţiilor, mărcilor etc. Nu este necesară nicio experienţă prealabilă în improvizaţie.

ImprovBusiness poate fi utilizat ca parte a unui plan de dezvoltare individual, a unuia de dezvoltare organizaţională sau poate crea extensii/transformări sau integrări cu programe/activităţi existente.
Recomandat oricui are un rol de management, precum şi profesioniştilor din departamentele de HR, Vânzări, Marketing şi PR.

Atelierul face parte din !MPRO - Festivalul Naţional de Improvizaţie, ediţia a 6-a, ce se desfăşoară între 7 şi 11 noiembrie la Teatrul Naţional Bucureşti.

Numar maxim de participanti: 12

Cost: 120 RON

Înscrieri la monica@improfest.ro


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera