Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Impro Battle - Asul din maneca vs. Jinx (Spectacole - B52, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Spectacole

MIERCURI, 16 mai 2018, ora 20.00, pe scena B52 The Club, avem o aniversare specială pe care o sărbătorim cu un Impro Battle special. Asul din mâneca aka Codreanu Dan împlinește un an de Urban Impro și vrem să îi fim alături toți cei care l-am văzut improvizând în acest prim an plin de evenimente. El va avea în echipa de miercuri 2 invitați surpriză.
De asemenea, în premieră, pe scena B52 The Club îi vom avea în celălalt colț, pe improvizatorii din Jinx, adică Delia Alexandra Riciu, Dan Brlm și George Dumitru.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Pret bilet spectacol: 25 lei

Pentru rezervare suna sau trimite SMS la 0721.193.369.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Portile B52 The Club se deschid la 19.30.
Multumim din suflet! Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera