Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam IMPROve your emotions with your CONNECTions (Workshops - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Workshops

  Salut, numele nostru este Cecilia, Simona, Andrei si Alin. Doi actori si doi psihologi implicati in dezvoltarea copiilor. De peste 4 ani fiecare dintre noi am oferit copiilor diverse ateliere sau cursuri (de improvizatie, de dezvoltare a creativitatii, de joaca, de actorie).
  "IMPROve your CONNECTions with your emotions" este primul proiect in care ne unim fortele. Ne dorim sa oferim micilor participanti o incursiune in lumea fermecata a emotiilor: Cum le recunoastem? Cum le acceptam? Cum le gestionam? Acestea sunt cateva din intrebarile ce isi vor gasi raspunsul prin joc pe durata cursului. Copiii vor avea parte de o evaluare initiala si finala de catre noi, pentru a monitoriza evolutia lor.
  Cursul se va desfasura pe parcursul a 10 sedinte, ultimul intalnire fiind cu usile deschise sub forma unui spectacol de improvizatie. In cadrul unei sedinte, copii beneficiaza de o ora de improvizatie si o ora de dezvoltare personala alaturi de psihologi, avand ca punct de pornire exercitiile de improvizatie.
  Momentan avem doua grupe in functie de categoria de varsta: 6 - 9 ani si 9 - 12 ani.
  Locatia: Calea Dorobantilor, nr. 170. Reper: Liceul I.L.Caragiale.
  Cursurile incep din data de 16, respectiv 17 Octombrie, in intervalul orar 18:00 - 20:00.
  Periodicitate: un curs pe saptamana.
  Tarif: 250 de euro, platibili in doua rate.
  Pentru inscrieri accesati: https://goo.gl/forms/fEjutgKxRzTbPRoV2 , iar pentru detalii si intrebari ne gasiti la haiimpro@yahoo.ro, moteicecilia@gmail.com sau la telefon: 0727554875.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera