Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Hypestreet Goes Live - Baddies (Concerte - Mojo Music Club, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

mojo

In februarie Baddies vin la Bucuresti in cadrul evenimentului Hypestreet Goes Live.

Baddies e o trupa considerata de Guardian si BBC Introducing ca fiind o revelatie a lui 2009. Britanicii s-au organizat undeva prin 2007, cand gemenii Webster au mai adunat doi prieteni si au denumit aceasta coeziune muzicala si prieteneasca, Baddies. Atat critica de specialitate, cat si publicul englez, afirma ca se afla in cursa celor mai talentate trupe ale lui 2010. Cei patru englezi au debutat cu single-ul “Battleships”, in octombrie 2008 si aproape un an mai tarziu si-au lansat primul album: “Do The Job”. Determinarea din titlul discului, se transpune si la nivelul prestatiilor live, dinamica show-urilor asigurandu-le deja un loc pe scena editiei din 2010 a prestigiosului festival Glastonbury. Sunt frecvent asociati cu Franz Ferdinand, mai ales datorita unei aparente asemanari vestimentare (costume albastre si la unison), iar celor de la BBC UK le aduce aminte de Klaxons si Queens of the Stone Age.

In deschidere canta The Mono Jacks. Trupa a debutat in 2008, la petrecerea de deschidere a clubului Control, a participat la festivalul Firefest si la ultima editie Underlondon. Incadrati in curentul indie rock, cu influente Interpol, The Mono Jacks au afisat in concertele sustinute pana acum un sound inchegat, pasaje elegante, o prestatie live puternica si armonioasa, cu piese precum Maria si Push the Pedal. 

Hypestreet este un proiect  ce incurajeaza fuziunile artistice underground si aduce in prim plan realizari ale artistilor tineri care au ceva de spus si au nevoie de promovare, expozitii, carte, muzica si interviuri. Strada Hype este un mini-univers si o alta fata a Bucurestiului. Pe Hypestreet se circula cu bicicleta si skate-ul, iar iarna cu placa. Cafeaua se bea in galeria de arta digitala, seara se serveste vin la un performance de dans contemporan, iar pana spre dimineata lumea danseaza la un DJ set.

Biletele in valoare de 25 lei se achizitioneaza in seara evenimentului la intrare. 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera