Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Gourmet Festival (Festivaluri - Baneasa Shopping City, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

In weekendul 3-5 iunie, va avea loc prima editie Gourmet Festival, o celebrare a culturii gastronomice, dedicata celor care apreciaza bucataria gourmet, gusturile adevarate, unicitatea si aroma pe care fiecare fel de mancare o poate avea.

Produs si organizat de NOA Event, cu sprijinul unui grup de pasionati din domeniul culinar,  evenimentul isi propune sa ofere publicului o experienta completa, pentru toate varstele, dorind sa aduca in acelasi loc atat iubitorii de mancaruri fine, cat si pe cei care doresc sa deguste diverse sortimente de bauturi, alese pe masura varietatii culinare puse la dispozitia vizitatorilor ce vor alege sa participe la prima editie Gourmet Festival.

Street food, fine dining, mancare traditionala romaneasa, dar si internationala, bio sau raw vegana, salad bar-uri, momente de live cooking, concursuri culinare, degustare de vinuri, zone special dedicate gratarelor, dulciurilor si bauturilor, la care se va adauga un extra toping  de muzica lounge si concerte live de jazz, electro swing sau blues, toate atent selectionate de specialisti in domeniu. Acestea sunt doar cateva dintre delicatesele pe care Gourmet Festival isi propune sa le reuneasca in acelasi loc, dand  nastere celui mai complex eveniment culinaro-cultural din Capitala si aducand astfel Romania pe harta festivalurilor de gastronomie care exista la nivel european de peste 15 ani.

Detalii referitoare la bilete si locatia in care se va desfasura evenimentul vor fi comunicate ulterior. Pana atunci, cei interesati sa fie prezenti cu produse culinare proprii in spatiul de festival pot participa la procesul de selectie trimitand un e-mail register@gourmertfestival.ro.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera