Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Gogol Bordello (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Fenomenul gypsy-punk Gogol Bordello revine la Bucuresti in cadrul turneului international „We Comin’ Rougher”. Pe 9 martie, la Sala Palatului, Gogol Bordello incinge o petrecere flamboaianta pe ritmuri adunate din toate colturile lumii: gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae, dub… si multe altele. Un spectacol nerecomandat celor slabi de inger, oferit de Yahoo! Romania si organizat de Events.

Biletele se pun in vanzare in data de 21 ianuarie, iar timp de 6 zile (21.01-26.01) ele pot fi cumparate doar de catre utilizatorii Yahoo! Romania, care are o oferta exclusiva pentru ei: o serie limitata de bilete Yahoo! VIP in sectorul A, ce includ purple-cocktailuri si surprize, la un pret special de  138,6 lei (reducere 30%). Detalii pe www.gogolbordello.ro.

Incepand cu 27 ianuarie, tichetele la preturile de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei in functie de categorie se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.


Cine canta la Gogol Bordello

Articole despre Gogol Bordello

Concert: Gogol Bordello la Sala Palatului

Concert: Gogol Bordello la Sala Palatului

Miercuri seara Sala Palatului s-a transformat pentru aproape 3 ore intr-un fel de stadion acoperit cu tribune in loc de loje pentru ca pe scena au urcat cei de la...

citeste tot articolul|10 Martie 2011

Gogol Bordello @ Sala Palatului, pe 9 martie

Gogol Bordello @ Sala Palatului, pe 9 martie

Gogol Bordello au pornit intr-un turneu de promovare pentru cel mai nou album al lor: Trans-Continental Hustle , iar Bucurestiul nu putea lipsi de pe traseul gypsy punkerilor care s-au...

citeste tot articolul|21 Ianuarie 2011

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera