Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Gala Premiilor Stand Up Comedy (Alte-evenimente - Palatul National al Copiilor, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

La Palatul Naţional al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergură în care ironia şi improvizaţia vor fi garnisite cu hohote de râs şi reacţii imprevizibile.

Sub înaltul patronaj al prestigioasei publicaţii de satira si umor “Academia Caţavencu”, Gala Premiilor Stand Up Comedy, va aduce în premiera pe aceeasi scena opt nume importante din stand-up-ul romanesc. Pe parcursul a mai bine de patru ore de show publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristica oferite de: Teo, Vio, Costel, Micutu, Radu, Sorin, Badea si Bordea.

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) se numara printre cei care, începand cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltarii fenomenului stand-up in Romania. Au fost emblema clubului Cafe Deko pana în anul 2009, in prezent activand La Club 99.

Micuţu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viaţa, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Iar Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de stand-up-er, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

“Veteranii” Radu Isac si Sorin Parcalab de la Aristocraţii, o alta trupa cu state vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 18 mai la Palatul National al Copiilor.

Biletele se gasesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera