Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Frederic Beigbeder - Iarta-ma! Ajuta-ma! (Lansari - Carturesti - Verona, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Lansari
beigbeder


Vineri 26 octombrie, autorul francez Frédéric Beigbeder va fi la Bucureşti pentru lansarea ultimei sale cărţi: "Iartă-mă!... Ajută-mă!...".

Cartea este o continuare a romanului "199 000 lei": acelaşi personaj, Octave Parango, iese din închisoare (unde îl lăsăm la sfârşitul romanului "199 000 lei"/ "99 francs") pentru a se  ocupa de campania publicitară a partidului comunist din 2002 şi a anima o emisiune de 99 de zile. Fascinat însă de Rusia, de imaginea unei ţări nesfârşite, în care la fiecare pas întâlneşti fete frumoase şi camarazi de votcă, Octave acceptă meseria de talent scout, mai exact el racolează fetişcane, posibile top-modele pentru campaniile  publicitare din Franţa. Meseria visată! Plătit de o agenţie de  manechine, Octave abordează cele mai "bune" fete, pentru a le alege  pe acelea, puţine, care devin etalon de frumuseţe în revistele  mondene...

beigbeder

"Cel mai bun roman al lui Beigbeder de până acum." Magazine littéraire

Frédéric Beigbeder s-a născut în 1965. A fost copywriter la agenţia de publicitate Young and Rubicam, care l-a concediat în urma publicării romanului "99 F".
Critic literar pentru revistele Elle, Paris Match, Voici, VSD, Technikart şi emisiunea le Masque et la Plume. A lucrat pentru canalele de televiziune Paris Première şi Canal +.
În limba română au apărut, la Editura Pandora M:"199 000 lei", "Dragostea durează trei ani", "Memoriile unui tânăr ţicnit", "Nuvele sub ecstasy", "Egoistul romantic".

Lansarea unei colecţii

Editura Pandora M imprint al Editurii TREI
Apariţia acestui titlu va marca relansarea Editurii Pandora M ca imprint al grupului Editoral TREI.
Ultimul roman al lui Frédéric Beigbeder va fi primul titlu publicat de noua Editura Pandora M, al cărei concept este acela de FUNKY FICTION.
Titluri în pregătire la Editura Pandora M imprint al Editurii TREI: "Flower-Power Tantra" de Claudia Golea, , "Japiţa" de Helen Walsh, "Jurnalul unei pasari de noapte" de Jay McInerney, "Windows on the World" de Frédéric Beigbeder, "Oameni crunţi"de Dirk Wittenborn.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera