Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Food Truck Festival Spring Edition (Festivaluri, Targuri - Mall Promenada, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri Targuri

Dupa succesul primelor doua editii, caravana revine in acelasi loc, cu cele mai apreciate si savuroase propuneri de street food. In perioada 7 martie - 2 aprilie, parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu, cat si cea dinspre Calea Floreasca) va fi invadata de cele mai aromate miresme si gusturi, fiind a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut.

Unsprezece food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de aproape o luna, intre 11:00-19:00, in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu cat si cea dinspre Calea Floreasca). Vom avea pizza, burgeri, frigarui, quesadilla, hot dogs, paella, tortilla, clatite dulci sau sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante si multe alte bunatati de la:

- Arrosticini
- Camionetta
- Circus Pub
- Creperie
- Delicii pe Roti Waffles & Coffee
- La Finca Alioli Van
- Furgoneta Street Chefs
- Gourmet Street Food
- Meat Busters
- Say Cheese! by Carrefour
- Za German - WurstWagen

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”.

 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera