Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Folk in dar (Concerte - Razna, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) vă invită la un concert caritabil de muzică folk.

Înființată în urmă cu 4 ani, la 20 decembrie 2008, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) este o organizație non-guvernamentală  care acordă terapie timpurie copiilor diagnosticați cu autism (între 2 si 6 ani), precum și sprijin și consiliere părinților acestora. Ne mândrim cu progresele extraordinare făcute de copiii care au au fost incluși în programele terapeutice AITA: multi dintre ei au început să meargă la gradinițe cu regim normal, alții au dobândit abilități care îi vor ajuta să ducă o viață autonomă.

Artiștii cu suflet mare care vor fi alături de echipa AITA si vor intreține atmosfera sunt:  Maria Gheorghiu , Ovidiu Mihăilescu și Trupa Joi , Marius Dascău , Ana Maria Dumitru , Cristi Dumitrașcu , Marius Matache plus câțiva invitați surpriză.

Toate fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi folosite pentru a îmbunătăți calitatea terapiilor oferite de Asociația AITA in cadrul Centrului.

Vă așteptăm cu multe suprize, muzică extraordinară, o adevărată petrecere de Crăciun pentru susținerea acestor copii minunați!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera