Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Fii pilot de avion pentru o ora, la mansa unui simulator B737-800 New Generation (Alte-evenimente - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Vrei să fii pilot la manşa unui avion B737-800 New Generation de 62000 kg, să admiri şi să experimentezi o decolare/aterizare pe un aeroport de pe o plajă însorită sau între munţi înzăpeziți? Vrei să simţi adrenalina unui caz special (cedare de motor/incendiu/furtună )? Incearca acest cadou pentru el si il vei face visator si recunoscator, cel putin pentru cateva zile.

Fie că visul tău este să devii pilot, ești pasionat de zbor, sau vrei să îți depășești frica de avion, experința într-un simulator de zbor este 100% autentică.

Te așteaptă un cockpit de avion scara 1:1 de Boeing 737-800 New Generation (una dintre aeronavele cele mai des întâlnite pe zborurile europene – face parte din flotele TAROM, Ryanair, Blue Air, etc). Simulatorul respectă în fiecare detaliu arhitectura avionului și veți regăsi absolut toate butoanele, butonașele, indicatoarele, luminițele. Practic este un avion care zboară, dar nu se ridică de la sol. Este exact simulatorul la care sunt trimiși piloții comerciali, o dată la 6 luni, pentru a fi testați.

Pe durata unei ore, vei fi la mansa avionului, alături de Alex sau Andrei, piloți cu foarte multe ore de zbor la activ – care au zburat inclusiv pentru compania națională – și experimentezi toate etapele unui zbor, dar și problemele care pot să apară la 10 mii de metri altitudine (incendiu la un motor, cedare a unui motor, furtună, etc).

Ai la dispoziție mai multe rute Cluj-Napoca – București, București – Viena, Viena - Innsbruck, iar priveliștile sunt 100% exacte, purtându-te printre nori și munți. După ce vei alege ruta va începe pregătirea de decolare. Aceasta presupune setarea parametrilor de zbor, pornirea motoarelor, apoi verificarea finală cu double check (din partea ambilor piloți), cererea permisiunii de decolare și decolarea în sine. Aeroporturile sunt reproduse până la cel mai mic detaliu (se vad inclusiv panourile publicitare), dar și ruta străbătută. Vei vedea exact ce vede și un pasager sau un pilot pe o cursă reală.

Avionul se duce la altitudinea dorită, se activeaza pilotul automat, apoi se pot experimenta situații exceptionale apărute în timpul zborului. Urmează pregătirea de coborâre și coborarea, cu respectarea ad litteram a tuturor procedurilor. Apoi aterizarea și taxi-ul către poziția finală de parcare. Experiența este senzațională, mai ales că vei auzi toate zgomotele pe care le face o aeronava în diferite momente ale zborului. Și vei întelege cu această ocazie ce reprezintă sunetele pe care le auzi ca pasager, în cabină.

Experința este una plină de adrenalină, pe care își vei dori să o retrăiești! Pentru alte idei de cadouri, te invitam sa vizitezi si alte pagini!

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

O oră într-un simulator cu un pilot experimentat
Pregătire pentru decolare
Zbor pe o rută aleasă de tine
Probleme apărute la bord-ul aeronavei (incendiu la motor, furtună, etc)
Pregatire pentru coborâre
Locație: București, JetAv
Experiență valabilă pentru o persoană
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).


Evenimente promovate pe Metropotam

2 comentarii

Fii pilot de avion pentru o ora, la mansa unui simulator B737-800 New Generation
Mohitvermaji51
#1 -

New Generation simulator

The most common variant was the 737-800 with 4,991 commercial, 175 military and 23 corporate jets ordered of which 4,989, 136 and respectively 21 delivered. Boeing stopped assembling commercial 737NGs in 2019 and made the final deliveries in January 2020.

Fii pilot de avion pentru o ora, la mansa unui simulator B737-800 New Generation
Mohitvermaji51
#2 -

Comentariu nou
Cel mai rentabil simulator este o bază fixă certificată 737-800 (Next Generation) și este situată la aproximativ 30 de minute de Aeroportul Londra Stansted. Se mândrește cu cea mai bună modelare vizuală din Marea Britanie și bate imaginile instalate pe majoritatea simulatoarelor de mișcare completă. De asemenea, folosește software-ul Boeing Flight Dyanamics, asigurându-se că aeronava se descurcă exact așa cum este adevăratul. Nu vă mulțumiți cu un simulator generic care poate oferi un antrenament negativ, deoarece nu se ocupă de nimic ca aeronava reală. mcdvoice mybkexperience mcdvoice

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera