Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Festivalul de Opera al Castelului Cantacuzino (Festivaluri - Busteni)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

Un eveniment anual care va impune Zamora pe harta culturală a României și a Europei. Am ales să debutăm în anul 2011, anul centenarului Castelului Cantacuzino, din respect pentru  istoria acestui monument arhitectural și a familiei remarcabile căreia a aparținut.

Dorim ca acest eveniment să devină un festival unic în România, nu numai din perspectiva nivelului artistic extrem de ridicat, dar și pentru că festivalul va crea mediul ideal pentru socializarea la nivel înalt. Pe lista de invitați a festivalului se vor afla personalități ale lumii culturale, manageri ai celor mai importante 500 de companii din România, oameni politici, diplomați, etc

Nu am ales întâmplător opera ca temă a festivalului nostru, deoarece acest gen muzical complex se adresează auzului, văzului, sufletului și minții, deopotrivă. Programul include arii din opere celebre, interpretate la cel mai înalt nivel de soliști de talie internațională precum: Eteri Gvazava-Kristinsson, Andrej Dunaev, Levente Molnar, Margarita Mamsirova, Ștefan Pop, Tatiana Lisnic, Makvala Kasrasvili, Badri Maisuradze și Roman Maravitsky. 

Festivalul de Operă al Castelului Cantacuzino   este un eveniment sprijinit de Primăria Orașului Bușteni, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Canalul Cultural al Televiziunii Naţionale şi Orchestra de Tineret “George Enescu”, condusă de maestrul Cristian Mandeal.

În cele 4 zile de Festival, ne așteptăm la peste 500 de spectatori în fiecare seară. Acest eveniment va fi o atracţie turistică majoră care va plasa România în cercul evenimentelor culturale de cea mai înaltă calitate.


Evenimente promovate pe Metropotam

1 comentariu

Festivalul de Opera al Castelului Cantacuzino
anita radulescu
#1 -

pictura

am fost anul trecut la licitatie.As putea aduce exp. in perioada festivalului ?ANITA RADULESCU VERNISAJ BUSTENI ,sau A.R. RETROSPECTIVA SINAIA pt. documentare. Cu respect A. R.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera