Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Festivalul International de Film Transilvania- TIFF (Festivaluri - Cluj-Napoca)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri
In acest an, mai mult ca în oricare altă ediţie, TIFF va surprinde publicul festivalier cu o ofertă extrem de tentantă, cuprinzând producţii de senzaţie, concerte, expoziţii, dezbateri, conferinţe, şi multe alte evenimente surpriză şi transformând Clujul, timp de zece zile, într-o veritabilă capitală culturală.

În materie de filme, Directorul artistic TIFF, Mihai Chirilov, a dezvăluit câteva titluri hit prezente în secţiunea Supernova, care fac ca ediţia din acest an a Festivalului să fie de neratat.

Având în palmares un Oscar şi un Glob de Aur, ambele la categoria Cel mai bun film străin, In a Better World, al regizoarei daneze Susanne Bier, este o dramă despre două familii a căror întâlnire generează situaţii riscante şi emoţii greu de suportat. Susanne Bier este unul dintre cei mai talentaţi regizori din generaţia sa, care a mai fost nominalizată la Oscar 2007 pentru After The Wedding. Like it never was before (1995), The one and only (1999), Once in a lifetime (2000), Open hearts (2002), Brothers (2004), sunt alte câteva titluri care i-au asigurat lui Bier un binemeritat loc în rândul cineaştilor de valoare.

Articole despre Festivalul International de Film Transilvania- TIFF

Ce ne asteapta la TIFF 2011 la Cluj Napoca

Ce ne asteapta la TIFF 2011 la Cluj Napoca

Daca va plac filmele cu siguranta nu veti rata unul dintre evenimentele anului in lumea cinematografiei de la noi si anume: Festivalul International de Film Transilvania 2011 editia a 10-a...


Incep inscrierile pentru Let's Go Digital la TIFF

Incep inscrierile pentru Let's Go Digital la TIFF

Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) este, fara indoiala, unul dintre cele mai mari evenimente cinematografice de pe plaiul nostru. In perioada 3-12 iunie 2011 are loc a 10-a editie...

citeste tot articolul|18 Aprilie 2011

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera