Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Festivalul Carte si Arte - Editia a VII-a (Festivaluri - Muzeul Bucurestilor - palatul Sutu, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

Festivalul "Carte si Arte", gazduit de Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), va fi inaugurat astazi (orele 16.00). Pana duminica veti putea participa la zeci de evenimente culturale, precum lansari de carte, vernisaje, recitaluri de poezii, momente muzicale (folk, muzica indiana, muzica clasica), dezbateri, simpozioane, si o intalnire cu scriitorul Pavel Corut (vineri, orele 14.00).

Primul eveniment inscris pe lista festivalului este vernisarea (ora 16.30) expozitiei de pictura a colegei noastre Mihaela Schiopu, alaturi de Mircea Barzuca. Sambata (orele 15.00), unul dintre momentele speciale il va constitui lansarea cartii "Tradarea criticii" (Editura Ideea Europeana) de Nicolae Breban. Un romancier consacrat ii trece in revista, prin cateva mari portrete critice, pe cei care l-au sustinut, pe el si arta sa: I. Negoitescu, L. Raicu, N. Manolescu, E. Simion. O analiza critica concreta, acidulata uneori, a starii de fapt si a psihologiei literelor de azi; cam asa s-ar caracteriza in cateva cuvinte volumul lui Nicolae Breban. In cadrul festivalului se vor acorda premiile concursului de creatie "Toamna in literatura"

In cadrul festivalului, toti vizitatorii vor beneficia de oferta cu care Editura Tritonic intampina cititorii la targurile si evenimentele la care participa: carti la 3, 5 si 10 lei, reduceri de 50% la titlurile vechi si de 20%-30% pentru titlurile noi.

Pe durata festivalului puteti participa la manifestari culturale din diferite domenii ale artei, precum si la un targ de carte prin care se doreste prezentarea celor mai noi aparitii editoriale si crearea unor momente artistice.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera