Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Drive a Porsche! 3 2 1... start adrenalina cu masini de curse! (Alte-evenimente - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Viteză și adrenalină, o combinație greu de refuzat, tocmai de aceea suntem într-o permanentă căutare de experiențe noi pentru această categorie. Și cum găsim noutați, vrem sa le impărtășim cu dumneavoastră.

Vă oferim o experiență extraordinară, care îmbină siguranța cu adrenalina, la volanul unor super mașini de curse. Vă puteți bucura de mașini puternice, pe cel mai rapid circuit din țară și de un pilot/instructor care vă ajută să vă puneți în valoare talentul deja din prima tură. Puteți încerca senzații tari la volanul masinilor de curse puse la dispoziție de partenerii nostri, cum ar fi: Alfa Romeo, Porsche 718 Cayman S, BMW M2, însă veți învăța și tehnicile conducerii defensive, esențiale pentru siguranța rutieră.

SMART DRIVING, partenerul nostru pentru această experiență, a luat naștere în urma unui eveniment de conducere organizat în septembrie 2013, în România, alături de Guidare Pilotare, școala oficiala a BMW de 30 ani și una dintre cele mai importante instituții de conducere defensivă și sportivă din Europa. Din 1999 a început să dezvolte cursuri de conducere defensivă și pentru motociclete iar din 2005, de asemenea, pentru vehicule industriale și comerciale. Începând cu 1985, este declarată școala oficială BMW Group Italia.

Din 2009 ea a devenit, de asemenea, școala oficială DAF și din 2013 școală oficiala BMW Motorrad. Experiența și domeniul de informare din cadrul Guidare Pilotare vă permit să intelegeți și să vă dezvoltați cunoștintele care contribuie la toate elementele securității: omul, vehiculul și mediul înconjurător. Guidare Pilotare este certificata ISO9001: 2008 certificata de către CSQ.


Experiența este ideală ca și cadou personalizat pentru un bărbat special din viața ta, care este pasionat de adrenalină. Îți recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experiență pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

Locație: MotorPark Romania
Experiență pentru o persoană
Mașini disponibile: Alfa Romeo, Porsche 718 Cayman S, BMW M2
Număr de ture de circuit: 4
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană.
Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans).
Șoferul trebuie să fie în posesia unui permis de conducere valabil în momentul realizării experienței.
Circuitul este deschis din Martie pana in Decembrie.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera