Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Desteptarea primaverii (Piese-de-teatru - Teatrul Mic, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Piese-de-teatru

De Frank Wedekind
Regia și scenografia: Vlad Cristache
Muzica originală compusă de Daniel Rocca (solist al trupei Firma)
Interpretare live, full electric: trupa FiRMA
Traducerea: Victor Scoradeț
Distribuție: Silvana Mihai, Alina Rotaru, Alexandru Voicu, Ionuț Vișan, Rareș Florin Stoica, George Albert Costea, Aida Economu, Alina Petrică, Andreea Alexandrescu, Marian Olteanu, Cezar Grumăzescu, Silviu Debu, Răzvan Krem Alexe, Gheorghe Visu, Gabriel Costin, Mihaela Rădescu, Liliana Pană, Petre Moraru, Avram Birău, Ion Lupu

Sinopsis: Acum, la aproape 120 de ani de la publicare, “Deșteptarea primăverii” de Frank Wedekind, este mai actual ca oricând, atât datorită temelor abordate cât și a realității pe care o expune clar și răspicat.
Wendla (Silvana Mihai/Alina Rotaru) este victima nevinovată a mamei sale (Liliana Pană), care alege să-i protejeze inocența prin evitarea subiectelor considerate delicate. Melchior (Alexandru Voicu/Ionuț Vișan), un tânăr strălucit, apreciat de profesori, se împrietenește cu Moritz (Rareș Florin Stoica/George Albert Costea), codașul clasei, terorizat atât la școală cât și acasă din cauza rezultatelor sale dezastruoase. Nici una dintre relațiile acestor tineri și ale prietenilor lor, precum povestea de dragoste dintre Wendla și Melchior sau prietenia sinceră dintre Moritz si Melchior, nu pot avea alt deznodământ decât unul tragic, ca urmare a lipsei de empatie cu care sunt tratați de către adulți.
Sărutări furate, priviri timide și întâlniri electrizante galvanizează un spectacol al celebrării naivității, inocenței și a bucuriei de a exista.

Preț bilet: 50 de lei (tarif unic)

Durată: 3 h cu pauză


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente


d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera