Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Desenarium - vernisaj Paula Rusu si Ioana Sopov (Vernisaje - Imbold, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Vernisaje

Joi, 13 martie, orele 20:00, Imbold, Galeria prezintă Desenarium, prima expoziție Paula Rusu și Ioana Şopov, două expoziții personale într-o singură expoziție. Ilustrațiile fetelor sunt deja recunoscute de creativii din advertising-ul românesc, iar joi vor fi expuse la Imbold, Galeria.

Vernisajul va susține traseul ghiduș al ilustrațiilor Rusu și Șopov cu un ART BATTLE: Live drawing versus Live music, onorat de Ioana Șopov și MINUS.

După 22:00, that couch funk collective via nicecream.fm vin să încheie vernisajul cu o selecție atent curatoriată de melodii cool cu influențe funk.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Intrarea este liberă.
Rezervări: 0745 662 889
Expoziția DESENARIUM va fi deschisă între 13 martie și 2 aprilie între orele 12:00 – 22:00.

++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++

Paula Rusu este Art Director la Propaganda, dar îşi face timp să deseneze cu plăcere şi atunci când nu e condiţionată de brief-uri sau deadline-uri. Identităţile vizuale create de ea aduc zâmbete și veselie, așa că, Paula are la activ șase ilustrații pentru Decât o Revistă, ilustrații de copertă și interior pentru revista What's On Dubai, Typo-uri pentru revista Omnivor, ilustrație pentru revista Time Capsule, ilustrație pentru expoziția colectivă internațională Species, organizată de Animal, un studio de creație din India, a ilustrat coperta albumului Smiley – Acasă, și multe alte ilustrații pentru expoziții collective precum București Optimixed, Imbold Nativ sau The Type Collective.
http://paularusu.com/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ioana Șopov este o ilustratoare freelancer căreia îi place să abordeze mai multe stiluri și se joacă spontan cu ilustrațiile întorcându-le pe toate părțile. Lucrează digital, dar și tradițional, și îi place să încerce noi stiluri și tehnici. A lucrat cu numeroase reviste naționale și internaționale, agenții de publicitate precum: Cohn & Jansen JWT, Ogilvy Romania, SeniorHyper, Gravity Road, London, Decât O Revistă Magazine, Dilema Veche, DATUM Magazine, Arte&Meserii, What's On DUBAI & ABU DHABI, NeverLazy Magazine & DPI Magazine, Taiwan. Este membră a grupului Adobe New Creatives și a participat la mai multe expoziții collective: Imbold Nativ, The Type Collective.
http://ioanasopov.com/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

FINE ART PRINTING: Blitz Print


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera