Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Dark Bombastic Evening (Concerte - Silver Church, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

 Programul aproximativ al evenimentului este urmatorul:

18.30 Open door (pentru cei ce au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com)

19.00 Open door

19.30 TRIORE

20.15 CASCADEUR

21.00 KIM LARSEN

21.45 TRIARII

23.00 ROME

00.30 ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO

02.00 SPIRITUAL FRONT

03.15 AfterParty

Invitati: SPIRITUAL FRONT, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, ROME, CASCADEUR, TRIARII, :OF THE WAND & THE MOON: si TriORE!

UPDATE: initial anuntat la Hala, concertul s-a mutat in Silver Church

SPIRITUAL FRONT ne va prezenta acum si noua compozitie, care este cea mai Rock & Suicide Pop dintre toate, intitulata “Rotten Roma Casino”! Simone isi doreste chiar ca lansarea acestui album sa fie facuta cu aceasta ocazie!

Tomas va imparti de data aceasta microfonul cu Rose Marie si ne vor canta in formula completa ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO piese atat de pe albumele existente cat si de pe noul material, “Songs For Hate And Devotion”, care va aparea in 2010.

Colaborarea lui Tomas cu mastermind-ul TRIARII, Christian, a dus la realizarea superbei piese “Roses 4 Rome”, aparuta pe cel de-al doilea album al berlinezului. Intre timp a aparut si mica bijuterie “Muse In Arms”, primita excelent atat de presa cat si de public.

Cei trei germani vin sa ne prezinte un Martial Industrial bombastic, respectat si admirat de adevaratii fani Ambient.

Iar ca surpriza sa fie totala, Christian si Tomas au infiintat un nou proiect muzical, intitulat TriORE, ce mixeaza Apocalyptic-ul Pop din ORE cu Martial Ambient-ul din TRIARII.

Danezul Kim Larsen este recunoscut din lunga lui activitate cu trupa :OF THE WAND & THE MOON: dar si din proiectul THE LOVELESS… iar prietenia lui cu Simone si Tomas este cunoscuta in intreaga scena NeoFolk, concretizata mai nou si in piese comune, in premiera pe scena acum. Chiar in aceasta perioada Kim si-a lansat la renumitul label german TESCO un nou album :OTW&TM:, intitulat “Solanaceana”. La Bucuresti ne va prezenta in varianta solo acustica cele mai reprezentative compozitii Experimental Folk ale lui.

Jerome & Patrick revin in Romania pentru ca au sa ne prezinte o noua imagine ROME, dar si datorita faptului ca s-au simtit foarte bine anul trecut in orasul de la Poalele Tampei. Cel mai important aspect este insa faptul ca, in aceasta vara, vor lansa un nou album, “Flowers From Exile”, un album Dark Pop NeoFolk exceptional, cu radacini vizibile in vechiul LEONARD COHEN, TOM WAITS sau JOHNNY CASH. Ca o avanpremiera, trupetii au lansat acum un MCD in editie limitata, cu o piesa noua ambientala remarcabila, alaturi de alte 3 pline de ritm si melodie.

Membrul trupei ORE in varianta scenica, Axel, ne va prezenta in aceasta iarna noi piese CASCADEUR, in aceeasi maniera Apocalyptic NeoFolk originala.

Biletele costa 85 lei si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe ticketpoint.ro

Mentionam ca nu exista rezervari de mese sau scaune iar cele doua “alveole” existente pe lateralele locatiei vor fi alocate trupelor si organizatorilor, fara acces la public.


Cine canta la Dark Bombastic Evening

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera