Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cucereste cerurile cu un avion intr-un zbor deasupra litoralului romanesc, alaturi de doi prieteni (Alte-evenimente, Sportive, Workshops - Bucuresti)

Cand:
-

Dacă ți-ai planificat sejurul alături de prieteni dar îți dorești să fie unul special anul acesta, îți propunem să adaugi pe lista activităților un zbor cu avionul deasupra litoralului romanesc!

Transformă vacanța la mare într-o experiență plină de distracție la superlativ! Zborul cu avionul este o experiență plină de adrenalină pe care nu o vei uita mult timp. Iar dacă ești în căutarea unui cadou pentru un prieten alături de care ai trece prin orice situație, îți propunem o experiență la înălțime!

La doar 20 km de Constanța, pe Aeroportul Internațional Tuzla, te asteaptă partenerii noștri Regional Air Service. Cu piloți experimentați, certificați ca instructori de zbor, Regional Air Service este o echipă de profesioniști ce asigură desfășurarea în deplină siguranță a fiecărui zbor, transformând o experiență plină de adrenalină în una memorabilă!

Veți experimenta o călătorie uimitoare pentru a vedea dintr-o altă perspectivă Constanța și împrejurimile. Litoralul românesc cu toate stațiunile sale, de la luxoasa Mamaia la neconvenționala Vama Veche sau uimitoarea Delta Dunării sunt câteva dintre cele mai interesante locuri care pot fi admirate în timpul zborului la joasă altitudine.

Zborul cu avionul se poate desfășura dimineața la orele răsăritului, dacă dorești să îți încheia o noapte zburând deasupra mării, sau seara, în timpul apusului pentru a începe o noapte de distracții la înălțime!

Programul de zbor cu avionul este flexibil, în funcție de preferințele tale. Iar dacă gașca vostră este mare, adaugă mai multe experiențe în coș și mergeți cu toții pe aeroport pentru o super aventură!

Te invitam, sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.


Detaliile experientei:

Zbor introductiv cu avionul de 30 minute deasupra litoralului romanesc
Avion Diamond 40
Localizare: Aeroportul Internațional Tuzla
Experienta valabilă pentru trei persoane
Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni pentru 3 persoane
Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Indiferent de momentul plasarii comenzii, zborurile sunt conditionate de disponibilitatea aeronavei, a echipajelor si de conditiile meteo.
Conditiile meteorologice si operationale: deoarece aceste zboruri sunt puternic dependente de conditiile meteorologice si starea pistei – planificarea trebuie reconfirmata cu o zi inainte.
Este recomandat ca rezervarea zborului sa se faca cu cel putin 24 de ore. Zborul poate fi anulat de catre solicitant fara nicio penalitate din momentul plasarii cererii si pana cel tarziu cu 24 de ore inainte de data si ora programarii – in cazul in care nu s-au efectuat deja cheltuieli pentru organizarea acestuia.
Masa maxima la decolare:. Greutatea totala maxima admisa pentru pasageri este de 200 KG.
Bagaj: in cazul zborurilor in scop turistic, nu este recomandat transportul de bagaje. Acestea pot fi lasate in siguranta la Dispeceratul Regional Air Services. Este admis accesul cu genti de mana cu o greutate de maximum 5 kg.
Achiziționarea voucherului înseamnă acceptarea condițiilor transportatorului


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera