Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cred in Mos Craciun (Targuri - Parcul Cismigiu, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri
craciun

In luna decembrie, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza, prin ArCuB, evenimentul ajuns la ce de a noua editie, Cred in Mos Craciun. Aleile Parcului Cismigiu vor fi animate de personaje de basm intr-un decor special conceput de scenograful Dragos Buhagiar, pentru a reda spiritul sarbatorilor de iarna.

Evenimentul va debuta  in data de 4 decembrie cu un concert extraordinar al Rise Choir (Statele Unite), renumit pentru repertoriul gospel, momentul marcand aprinderea luminilor de Craciun in oras de catre Primarul General.

Târgul de Crăciun cu cele 35 de căsuţe special amenajate, va aştepta vizitatorii cu bunătăţi şi suveniruri specifice perioadei de sărbătoare, până în data de 24 decembrie.

Copiii se pot bucura in fiecare dimineata de un program interactiv destinat lor, in care spectacole de teatru si magie, Marian Ralea impreuna cu trupa Abracadabra vor invada parcul spre deliciul celor mici.

Serile, incepand cu ora 18.00, vor fi colorate de cele mai frumoase colinde interpretate de importanti solisti ai momentului, ansambluri folclorice, coruri sau trupe precum: Brad Vee Johnson, Monica Anghel, Paula Seling, Narcisa Suciu, Analia Selis, Nicola, Andra, Silviu Biris, El Negro, Directia 5, Vunk, VH2, Proconsul, Bere Gratis, Provincialii.

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera