Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Concert Francesca Belmonte - Tricky's lead singer (Concerte - Control, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Concerte

Cunoscuta publicului pentru colaborarea cu Tricky, alaturi de care imparte scena si studioul din 2008, Francesca Belmonte revine pe 21 mai la Bucuresti pentru a-si prezenta mult-asteptatul album de debut solo - "Anima".

Biletele la concertul Francesca Belmonte din Club Control costa 50 de lei si sunt disponibile online pe Eventbook.ro, la Librariile Kyralina, Anthony Frost si la Club Control.

Nascuta in Londra, dintr-o mama irandeza si tata italian, Francesca a crescut in Irlanda, inconjurata de muzica. Scrie poezie de la varsta de noua ani, iar aproape intreaga adolescenta si-a petrecut-o ascultand Billie Holliday si Nina Simone, cu care impartaseste aceeasi zi de nastere - 21 februarie. "Credeam ca stiu muzica pana l-am intalnit pe Tricky" declara artista intr-un interviu despre Adrian Twaws, alaturi de care a compus si a interpetat o parte dintre piesele incluse pe cele mai recente doua albume ale acestuia - "False Idols" si "Mixed Race".

Tricky este cel care semneaza si productia albumului de debut Francesca Belmonte - "Anima", ce va aparea pe 1 iunie. Materialul include, pe langa colaborari cu acesta, un featuring cu Mykki Blanco. LP-ul a fost prefatat de EP-ul "An Introduction", lansat in urma cu trei luni via False Idols, Belmonte fiind primul artist semnat de Tricky la label-ul sau.

"Of all the artists I've ever worked with this is the best collaboration, as soon as people hear this album they'll understand why I say this." - Tricky.

Setlistul show-ului din 21 mai va cuprinde o ora si jumatate de compozitii incluse pe "Anima" si o parte din piesele compuse si interpretate alaturi de Tricky.

 

 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera