Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cinema in aer liber (Proiectii - Parcul Titan, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Proiectii

Primăria Sectorului 3 şi Metropolis Film invită publicul bucureştean la cea de-a doua ediţie a cinematografului în aer liber care se va desfăşura în Parcul 'Titan ' - Insula Artelor (acces din str. Liviu Rebreanu).

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc duminică, 18 august, la ora 21.00, cu un concert susţinut de Lavinia Răducanu alături de Taraful Rromak. De asemenea, cu această ocazie vor fi prezentate şi trailerele filmelor ce vor fi proiectate.

Proiecţiile de film se vor derula în perioada 20 august-08 septembrie, ora 21.00, intrarea fiind gratuită. Pentru acest an, publicul bucureştean va putea viziona zece filme internaţionale şi româneşti, dintre care trei avanpremiere naţionale, premiate sau aflate în selecţia oficială a festivalurilor internaţionale precum Cannes, Berlin sau Oscar (2011-2013).

Evenimentul are ca obiectiv atragerea atenţiei publicului larg asupra celei de-a şaptea arte, savurate de această dată într-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitală. 

Cea de-a doua ediţie a Cinematografului în aer liber se va încheia, duminică, 08 septembrie, ora 21.00, cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate - Best of, un spectacol de Jean Marie Boursicot, producător Dan Chişu.

Metropolis Film aduce în România un concept popular peste hotare, 'Cinema în aer liber', împreună cu cel mai mare ecran gonflabil din România, de 120 m2, şi un proiector de 17.000 de lumeni, care va transforma vizionarea oricărui film într-o experienţă de neuitat.

Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului 'Cinema în aer liber' este gratuită.


Articole despre Cinema in aer liber

Cinema in aer liber ajunge in Parcul Titan: 20 august - 8 septembrie

Cinema in aer liber ajunge in Parcul Titan: 20 august - 8 septembrie

Daca aveti chef de cinema in aer liber puteti sa mergeti in Parcul Titan , la Insula Artelor (acces din str. Liviu Rebreanu), in perioada 20 august - 8...

citeste tot articolul|15 August 2013

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera