Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cinema - Edu de vacanta (Proiectii - PE Promenada - Terasa de PE Promenada, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Proiectii

Pe 7 iulie, filmele Cinema-Edu ajung PE Promenada nu numai pentru liceeni, ci și pentru publicul larg. Sunteți așteptați să vă delectați într-o atmosferă minunată, în grădina urbană situată la ultimul etaj din mall.

Evenimentul ”Cinema-Edu de vacanță” are în meniu două filme de excepție care sunt un must-see: Inside Llewyn Davis și Starbuck.

Primul film din acest ”maraton” este Inside Llewyn Davis (în regia lui Ethan & Joel Coen), care va începe de la ora 21:00 - o peliculă cu și despre muzică. Povestea este concentrată pe viaţa lui Llewyn Davis, care se află mereu pe nisipuri mişcătoare. Singur, cu bani puţini, fără un domiciliu stabil el merge din loc în loc, în căutarea succesului. Alături de Oscar Isaac, îi întâlnim și pe Carey Mulligan, Justin Timberlake și Garrett Hedlund.

Începând cu ora 23:00 vă invităm la o porție de râs, garantată de comedia candiană Starbuck, în regia lui Ken Scott. Oare cum poate reacționa un bărbat când află că are 533 de copiii? Nu mai este necesară nicio descriere findcă răspunsul îl aflăm la fața locului. Filmul vorbește de la sine.

Evenimentul ”Cinema-Edu de vacanță” este deschis tuturor care vor să aibă parte de o seară minunată, alături de cei dragi, în prezența unor filme de calitate.

Intrarea este liberă.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • Melcul se joaca la Teatrul Metropolis
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera