Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cinci acte de dragoste (Piese-de-teatru - In culise, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Piese-de-teatru

Cu: Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Cristina Pascalin, Tomi Cristin/Jean Lemne, Daniel Niţoi

Regia: Moshe Yassur

Piesa 5 acte de dragoste isi propune sa prezinte pentru dumneavoastra, publicul matur si intelept, 5 ipostaze ale vietii. Ne vom deschide sufletele in fata dumneavoastra pentru a descrie momente importante ale vietii de adolescent,  ale tinerilor inainte de insuratoare, ale amantilor, ale saturarii casniciei cat si a ”fragedei” batraneti.

Este o comedie spumoasa, montata de un regizor cu multe experienta teatrala atat in romania cat si peste ocean.  O comedie care descreteste fruntile si celor mai moracanosi spectatori.

Este o piesa a vietii in care toti ne regasim, mai mult sau mai putin, ce pune accentul pe actor si pe trairile interioare ale acestuia. ”Bani pentru caietul de sala nu se cer pentru ca...Nu avem unul.”  Mizam pe bunul gust si pe simtul umorului, asa ca tot ceea ce avem nevoie este prezenta dumneavoastra.

Cinci acte de Dragoste analizeaza aspecte ale relatiilor dintre Ea si El privind initierea in dragoste, cererea in casatorie, casatoria,  adulterul si batranetea, toate cu umor si un zambet de intelegere pentru slabiciunile noastre, vai, atat de umane.

 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera