Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Cerem servicii mai bune de asistenta in cazurile de violenta asupra femeilor! (Alte-evenimente - Primaria Municipiului Bucuresti, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Alte-evenimente

Vino marți, 25 noiembrie, în fața Primăriei Capitalei să cerem autorităților servicii mai bune de asistență în cazurile de violență asupra femeilor.
Protestul va avea loc de la ora 11 la 12 în fața sediului Primăriei din Splaiul Independenței nr. 291-293.

Adu cu tine o pereche de pantofi de femeie, ca să creăm un spațiu simbolic în memoria femeilor care și-au pierdut viața în urma violenței. Pantofii aduși vor fi donați ulterior unor asociații care se ocupă de cazuri sociale.

La sfârșitul protestului va fi depus un memoriu adresat Primarului General al Municipiului București, consilierilor din CGMB, primarilor de sector și consilierilor din Consiliile Locale de Sector. Organizațiile nonguvernamentale și persoanele fizice care doresc să sprijine acest memoriu sunt rugate să trimită un email pe front.feminist@gmail.com până cel târziu la data de 24 noiembrie.

Un draft al acestui Memoriu poate fi consultat aici: https://docs.google.com/document/d/1NR-9sI5gI0SK6YqfC_yv7ITF03AXz5shMUsQxqSslfQ/edit


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera